Neovisni novinarski portal
21.10.2020.
POLITIKA
Grabar Kitarović vs. Milanović : 0 : 1

Grabar Kitarović vs. Milanović :
0 :
1

Hrvatska predsjednica predugo se prenemagala s objavom kandidature za drugi mandat na čelu države, i kad se napokon odlučila, odmah se poskliznula. Govor su joj pojele didaskalije!  Zoran Milanović takvu priliku nije propustio…

Nepažnjom je novinarima podijeljen isprintan govor Kolinde Grabar Kitarović, ali zajedno s didaskalijama ( napomenama što treba napraviti nakon određenog dijela pročitanog teksta). Na jednom mjestu u zagradi stoji ” blagi smiješak “, na kraju govora uputa- “bez hvala vam”.

No, to je trebalo biti samo za njezine oči. A postalo je svima vidljivo. Trenutno je predsjednica postala top tema i predmet podsmjeha. Osobito svojih rivala.
Najdomišljatiji se pokazao Zoran Milanović koji je na Facebooku objavio zgodno reagiranje na Kolindin “didaskalijski govor”. Imitira situaciju vlastitog govora s “uputama”, no, pritom se šali i na svoj račun.

-Prije 107 dana objavio sam kandidaturu za predsjednika. ( pauza za pljesak)
I dalje vam obećavam kako će me u tome uvijek voditi zdrav razum i karakter. ( bez latinske poslovice )– stoji u Milanovićevoj objavi kojom se, na svoj način, narugao predsjednici.

Hoće li to KGK stoički otrpjeti? Hoće li oprostiti onima iz njezinog tima koji su izravno odgovorni za ovaj neugodni propust? Ili će krivac već sutra ( možda i večeras) odletjeti iz njezinog ureda…?

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI