Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
IZDVOJENO / POLITIKA
Nakon oca, u manje od mjesec dana , Zoranu Milanoviću umro i brat Krešimir

Nakon oca, u manje od mjesec dana , Zoranu Milanoviću umro i brat Krešimir

Zoran Milanović prekida do daljnjega sve aktivnosti u predsjedničkoj kampanji zbog smrti brata Krešimira, potvrdili su iz njegovog stožera. U kampanji neko vrijeme neće sudjelovati i za to će se vrijeme intenzivno posvetiti obitelji. U nepunih mjesec dana Zoran Milanović se oprostio s ocem, a sada i s bratom.

Krešimir Milanović imao je 46 godina, bavio se privatnim poduzetništvom, bio je vlasnik tvrtke Modestus, koja je 2018. otišla u stečaj, a prije dvije i pol godine obolio je od teške bolesti koja ga je stajala i života.
Mediji su se za njega posebno zainteresirali kad je 2010. u alkoholiziranom stanju, navodno bježao pred policijom, vozeći mercedes A klase koji je bio u vlasništvu njegove punice. U razgovoru za Index, Krešimir je demantirao da je bježao policiji, ali je potvrdio da je dobio kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju, s tehnički neispravnim vozilom i bez osobne dokumentacije. Nije se htio kriti iza svog poznatijeg brata i bio je spreman platiti kaznu koju mu odredi Prekršajni sud.
Zoran Milanović nije posebno ni uzimao u zaštitu svoga brata, čak je više puta znao reći da neke stvari ne bi ni za rođenog brata intervenirao, želeći time ilustrirati svoju principijelnost kad je u pitanju kršenje zakona.

Uz ovakva dva udarca koja je pretrpio u najužoj obitelji, i prije službenog početka predsjedničke kampanje, Zoranu Milanoviću se neće biti nimalo lako boriti sa sve mnogobrojnijim rivalima. U bitku ulazi duboko ranjen, no, ako je i on od onih za koje vrijedi – što te ne ubije, to te ojača- možda ovako veliki gubici kod njega potaknu dodatnu motivaciju. Naposljetku, već sada u anketnim ispitivanjima preferencija građana jedva da zaostaje za aktualnom predsjednicom par postotnih poena, gotovo na razini statističke greške.

 

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI