Neovisni novinarski portal
7.7.2020.
FESTIVALI
Regius otvara sezonu festivala: Kako na Martinsku?

Regius otvara sezonu festivala:
Kako na Martinsku?

Sezona glazbenih festivala u Šibeniku počinje sutra, ovog petka, 12. srpnja, na Martinskoj. Čak sedam glazbenih programa izmijenit će se tijekom srpnja i kolovoza, a prvi na redu je Regius koji se održava već devetu godinu. Na Regius stižu Električni orgazam, Eyesburn, Zoster, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap,Them Moose Rush, Piknik Park i mnogi drugi. Osam bendova i pet DJ setova izmijenit će se kroz dva dana devetog izdanja Regius festivala.

Kako bi dolazak na Martinsku bio lakši, uvedene su dvije brodske liniije; dnevna i noćna broda Avalon. Dnevna kružna linija vozit će šest puta dnevno s polaskom iz Mandaline, a nakon toga će pristajati na pontonu kod autobusnog kolodvora i kod topova, pa na Martninsku, a cijena je 10kn.

Program Regiusa počinje od 16:00 uz tri DJ akta, a koncertni dio programa  počinje u 21:00, javlja Igor Begam, organizator Regiusa.

Osiguran je, vel, i noćni prijevoz koji kreće s pontona kod kolodvora u 21:00, 22:00 i 23:00 sata, a povratak je u 06:00 autobusom s Martinske. Cijena noćnog broda je 20kn, a ukoliko ćete kombinirati brod i autobus, povratna karta je 30kn.

-Osim broda Avalon, uvijek možete nazvati Taxi Boat čija je cijena do Martinske za 1-6 osoba 100kn, a za 7-11 osoba 150kn. Regius ove godine ima suradnju s taxi prijevozom Bolt te će svi novi i postojeći korisnici dobiti popust na prvu vožnju. Cijena festivalske ulaznice je 120kn, a na dan festivala 150 te uključuje i besplatni kamp. Za četiri kupljene ulaznice kupljene online, peta je gratis. Za detalje pratite Regius Facebook – kaže Bergam.

 

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI