Neovisni novinarski portal
19.1.2021.
FESTIVALI / FILM
Foto: BAFF

Betina Film Festival:
Filmske radionice i kampus za djecu i mlade

Foto: BAFF

Na mlađima film (i svijet) ostaje. Zna to i Festival kratkometražnog međunarodnog i hrvatskog filma, Betina Film Festival, koji se od 4. do 8. rujna održava u prekrasnom mjestu Betina, na otoku Murteru, otvorio je prijave za programe filmskih radionica za mlade i djevu: BAFF Kampus i BAFF Kids!

-Spoji ugodno s korisnim, more s filmom – prijavi se na BAFF Kampus ili BAFF Kids!  Voliš film i voliš more? Dođi u Betinu i spoji te dvije ljubavi u jedno prekrasno, zabavno i edukativno iskustvo! Prijavi se na BAFF Kampus ili BAFF Kids – pozivaju iz BAFF-a,

BAFF Kampus program je namijenjen mladim zaljubljenicima u sedmu umjetnost, a sastoji se od praktičnih radionica i predavanja koja održavaju profesionalci iz svijeta filma. Polaznici će imati prilike raspravljati o filmu, prisustvovati zanimljivim predavanjima filmskih stručnjaka, gledati more filmova te upoznati se i umrežiti s drugim filmašima i filmašicama. BAFF Kampus sjajna je prilika za mlade ljubitelje filmske umjetnosti, ali i one koji se u budućnosti vide u profesionalnim filmskim vodama.

Foto: BAFF

BAFF Kids program je sličan BAFF Kampusu, ali prilagođen djeci mlađe dobi, do 14 godina. Pod vodstvom stručnih voditelja, mali filmoljupci upoznat će svijet filmske umjetnosti, naučiti kako se stvara film, a imat će prilike okušati se u glumačkim radionicama i sjajno se zabaviti! Također, imat će priliku saznati kako funkcionira filmski set i kako je to u ranoj dobi raditi s filmskim profesionalcima kroz predavanje mlade glumice Lane Hranjec, junakinje filma „Moj dida je pao s Marsa“.

-Prijave su otvorene do 1. kolovoza, a potrebno je poslati kratko motivacijsko pismo u kojem će pisati zašto ste baš vi idealan kandidat za polaznika našeg programa! – vele u BAFF-u.

Prijave se šalju na desk@betinafilmfestival.com s naznakom „BAFF Kampus“ ili „BAFF Kids“.

Više o Betina Film Festivalu e može doznati na https://www.betinafilmfestival.com/.

Foto: BAFF

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI