Neovisni novinarski portal
17.1.2021.
POLITIKA
Prvi svibanj: Dioba gratis graha na Jadriji i Krki

Prvi svibanj:
Dioba gratis graha na Jadriji i Krki

Evo opet prilike za besplatnu porciju gratis graha, odnosno fažola. Žitelji Šibenika i okolice mogu mukte pojesti tanjur variva ako budu dovoljno brzi i spretni dok ga iz kazana budu dijelili lokalni dužnosnici na Jadriji, odnosno na Skradinskom buku. U nastavku je priopćenje Grada Šibenika o diobi graha:

U organizaciji  Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika u srijedu, 1. svibnja 2019. održat će se tradicionalna prvosvibanjska proslava na Jadriji uz besplatne porcije graha i glazbeni program.

Porcije graha dijelit će se u 14  sati, a u glazbenom programu koji počinje u 16 sati, posjetitelje će zabavljati grupa Fenix.

U jutarnjim satima članovi Ronilačkog kluba „Dolac“ i volonteri Veleučilišta u Šibeniku čistit će podmorje na području Jadrije, dok će se u večernjim satima na odbojkaškom igralištu u organizaciji udruge „Pravi kontakt“ održati party na kojem će nastupiti mladi DJ-evi iz Dalmacije.

Besplatan autobusni prijevoz za sve posjetitelje organiziran je iz Šibenika. U 13 sati autobus kreće s Vidika, odakle će obići i usputna gradska autobusna stajališta. Povratak s Jadrije za Šibenik najavljen je za 19 sati.

Tradicionalno, u  Nacionalnom parku Krka 01. svibnja u 12:00 sati dijelit će se besplatne porcije graha u organizaciji Šibensko- kninske županije.

Ilustracija

Tags: ,

VEZANE VIJESTI