Neovisni novinarski portal
28.3.2024.
OGLAS
Hop-hop: Uskrsni zeko skakuće u Dalmare centru

Hop-hop:
Uskrsni zeko skakuće u Dalmare centru

OGLAS.

Uskrs za velike i male u shopping centru Dalmare

Kreativne radionice svakog dana od 17.30 do 19.30h na glavnom trgu Dalmare centra

Za sve mališane i one koji se tako osjećaju Dalmare i ove godine priprema nezaboravne uskrsne blagdane. Ne propustite uskrsno zagrijavanje svakog dana od 15. do 19. travnja na glavnom trgu centra te 20. travnja poseban program «Uskrs u Dalmare centru» uz mnoge prigodne aktivnosti i iznenađenja.

Dolazi vrijeme kada je sve šareno, kada okupljamo naše najbliže i uživamo u omiljenim ritualima. Pogodili ste, Uskrs je pred vratima. Dalmareovima, naravno! A do njih će
doskakutati omiljeni zeko koji će prirediti nezaboravno odbrojavanje do ovog najvećeg kršćanskog blagdana.

Zato oslobodite svoj raspored, povedite mališane na glavni trg centra i pridružite se dugoušku i njegovim pomoćnicima svakog dana od 15. do 19. travnja od 17.30 do 19.30 sati. I zaboravite na uskrsne pripreme jer će se za njih pobrinuti upravo vaši najmlađi koji će, uz omiljenog zeku, izrađivati posebne pisanice i druge uskrsnje dekoracije u sklopu kreativnih radionica.

Kako bi u potpunosti doživjeli čari Uskrsa, u subotu, 20. travnja poklanjamo vam «Uskrs u Dalmare centru» od 11 do 13 sati te od 17 do 20 sati. Očekuje vas neumorni zeko s nezaobilaznim kreativnim radionicama, velikom potragom za pisanicama i raznim igrama, a koliko ste sretne ruke možete provjeriti na velikom uskrsnom bingu.

Nagrade ne smijemo otkriti, kaže zeko, zato skoknite, hop-hop, do Dalmarea i dočekajte Uskrs na pravom mjestu s pravom ekipom.

Tags: ,

VEZANE VIJESTI