Neovisni novinarski portal
6.6.2020.
brejkingnjuz / hadeze kutak
Jedna od najvećih Hrvatica Dubravka Šuica (foto www.dubravka-suica.eu)

Dubravka Šuica (HDZ):
Nitko ne može biti veći Hrvat ili Hrvatica od mene danas niti mojih kolega na listi. Svi smo mi Hrvati i kršćani. Vjerujem da su na našoj listi svi kršćani, katolici.

Jedna od najvećih Hrvatica Dubravka Šuica (foto www.dubravka-suica.eu)

-Mi smo u EPP-u – to su naše vrijednosti, demokršćanstvo i narodnjaštvo. Nitko ne može biti veći Hrvat ili Hrvatica od mene danas niti mojih kolega na listi. Svi smo mi Hrvati i kršćani. Vjerujem da su na našoj listi svi kršćani, katolici – rekla je među ostalim danas gostujući na N1 televiziji Dubravka Šuica, HDZ-ovka koja bi i opet, kao i do sada, bila tzv. europarlamentarka.

Zna se, nije to loše, plaća golema, putni troškovi, prijemi, ručkovi… Ipak, danas smo djelomično ekskluzivno doznali da je Šuica apsolutno najveći Hrvat ili Hrvatica. Ii barem jedna od najvećih. I nije Srpkinja ni Mađarica ni Japanka ni Argentinka.

I da je nemoguće da bude većih Hrvata od nje i njezinih kolege s HDZ-ove liste (ove za odlazak na europarlamentarnu platnu listu).

Šuica isto vjeruje i da su svi na toj listi kršćani i katolici, a ne, na primjer, muslimani, protestanti, šintoisti, budisti, pravoslavci i hinduisti.

Inače, skraćenica EPP u Šuičinom slučaju ne znači ekonomsko-propagandni program, nego Europska pučka stranka.

Jedna od najvećih Hrvatica Dubravka Šuica (foto www.dubravka-suica.eu)

 

Tags:

VEZANE VIJESTI