Neovisni novinarski portal
2.7.2020.
(avan)turizam
Adrenalinski turizam, kajaci, zip-line, vino i gliseri, a ne prženje na plaži i pommes-frites iz friteze

Adrenalinski turizam, kajaci, zip-line, vino i gliseri, a ne prženje na plaži i pommes-frites iz friteze

Turisti, barem značajan dio njih koji dolazi kod nas, već odavno nisu zadovoljni samo s prženjem na suncu na prenapučenim plažama, a onda konzumacijom čevapa i pommmes-fritesa iz friteza. Stoga se Turističke agencije, hoteli, hosteli, kampovi, privatni iznajmljivači i svi ostali sudionici iz javnog i privatnog turističkog sektora pozivaju se na predstavljanje turističke ponude na području Šibensko-kninske županije, u organizaciji agencije Hrvatski klub putnika d.o.o./Croatian Travel Cluba Ltd. koje će se održati danas (u četvrtak 18. travnja) u galeriji kluba Azimut (Obala palih omladinaca 2, Šibenik) s početkom u 11:00 sati.

Hidden Šibenik – Kayaking

Explore Šibenik's sea side kayaking through the St. Anthony channel and along the walls of st. Nicholas fortress (UNESCO). Did you know that channel of St. Anthony was the entrance of Braavos in HBO series Game of Thrones? No? Now is the perfect time to explore Braavos with us!Visit Croatia with Croatian Travel Club Ltd. and explore it at one of our day tours & excursions from Šibenik and Šibenik-Knin County! #šibenik #kayaking #croatiafulloflife

Objavljuje Croatian Travel Club Ltd. u Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

-Zanimljivim predstavljanjem želimo vas upoznati s novim izletima i adrenalinskim sadržajem koji će obogatiti turističku ponudu te iskoristiti sve potencijale i prirodne ljepote naše županije. Adrenalinski turizam dodatni je element koji može značajno doprinijeti produljenju boravka gostiju u našoj županiji te vas želimo pravovremeno informirati kako biste svojim gostima mogli predstaviti nove mogućnosti i aktivnosti za kvalitetan i aktivan odmor. Uzbudljivu, avanturističku i autentičnu stranu putovanja itekako je moguće doživjeti unutar granica Šibensko-kninske županije! Nakon brojnih putovanja realiziranih diljem svijeta, odlučili smo naše iskustvo i znanje usmjeriti ka ponudi sadržajnih aktivnosti u Hrvatskoj. Zip line iznad kanjona rijeke Čikole, kayaking kroz kanal sv. Ante te jeep safariji u unutrašnjosti županije, samo su dio atraktivnih aktivnosti koje će dodatno obogatiti turističku ponudu ovog područja. Pridružiti će nam se i Šime Stipaničev iz agencije Archipelago Tours koji će nam prezentirati ponudu izleta brodom na Kornate, ali i ostale otoke šibenskog akvatorija – vele organizatori.

 

Kornati Experience speedboat tour

Season 2017 short video. Credits Boris Kačan & Kristijan Golemović. Edited by Domagoj Blazevic-

Objavljuje Archipelago Tours u Subota, 27. siječnja 2018.

Za kraj će Filip Baraka predstaviti vinariju Baraka i ponuditi na degustaciju nekoliko svojih sjajnih sorti vina. Ova mala obiteljska boutique vinarija smještena na poluotoku Srima, neposredno uz baziliku Prižba iz 6. stoljeća. Uz vinograd, na imanju se nalazi i vinarija s kušaonom te maslinik, lavanda, smilje te ostalo mediteransko bilje s kojim se nastoji stvoriti idealni uvijeti za rast loze u tradicionalnom mediteranskom ekosustavu.

-Uz degustaciju vina iz Vinarije Baraka, moći ćete ispred Azimuta razgledati naše džipove, kayake, speedboat i upoznati se s opremom za zipline kod naših instrukora.
Vjerujemo da je informiranje dionika u turizmu o svim dostupnim sadržajima ključ uspješne destinacije i produljenja boravka gostiju u Šibeniku!Veselimo se vidjeti vas u što većem broju i odgovoriti na sva vaša pitanja! – kažu organizatori.

Tags: , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI