Neovisni novinarski portal
28.5.2020.
RASKOPAVANJE
Opet miniranje u srcu Šibenika: Danas od 13 do 15 sati

Opet miniranje u srcu Šibenika:
Danas od 13 do 15 sati

Prilikom prethodnog miniranja je kamen doletio na štekat obližnjeg kafića kod šibenskog kazališta i posve uništio stol.  Građani bi trebali biti na oprezu, jer je u to vrijeme promet u gradu najgušći, a mnoštvo djece i učenika odlazi ili se vraća iz škola, a zaposleni građani odlaze s posla. 

– Obavještavamo vas  da će se u srijedu, 20. ožujka 2019.g. u sklopu građevinskih radova  na gradilištu podzemne garaže, Trg Poljana, Šibenik vršiti miniranje. Miniranje je predviđeno u vremenu od 13 do 15 sati – obavjestili su iz Grada Šibenika.

Podsjetimo, u središtu Šibenika već mjesecima teški strojevi kopaju rupetinu u koje će biti smješteno parkiralište, a na koje će se potrošiti najmanje 60 milijuna kuna.

Građani bi trebali biti na oprezu, jer je u to vrijeme promet u gradu najgušći, a mnoštvo djece i učenika odlazi ili se vraća iz škola, a zaposleni građani odlaze s posla.

Nije jasno zbog čega nije odabran neki drugi termin za miniranje u srcu grada.

Naime, prema tvrdnjama očevidaca i portalu Šibenik.in, prilikom prethodnog miniranja je kamen doletio na štekat obližnjeg kafića kod šibenskog kazališta i posve uništio stol.

Nije bilo nikakvog službenog očitovanja o tom događaju.

Srećom, nitko nije stradao.

Gradilište na Poljani Foto:TRIS/J.Krnić

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI