Neovisni novinarski portal
16.6.2019.
hadezeov kutak / HRVATSKA
Arhiva: HDZ-ov dernek u Gospiću - Kustić je drugi lijevo od Plenkovića. Dan kasnije je incident u prometu izzvala i G. Žalac... (foto HDZ)

Ministrica G. Žalac (HDZ) koja je bez vozačke dozvole pregazila djevojčicu je na Facebooku ‘u mislima i molitvama uz malu dragu susjedu’

Arhiva: HDZ-ov dernek u Gospiću - Kustić je drugi lijevo od Plenkovića. Dan kasnije je incident u prometu izzvala i G. Žalac... (foto HDZ)

 G. Žalac, kojoj je u aktualnoj Vladi Republike Hrvatske na čelu s HDZ-om i satelitima dodijeljena fotelja ministrice za tzv. regionalni razvoj, nakon što je u Vinkovcima pregazila i teško ozljedila 10-godišnju djevojčicu vozeći bez važeće vozačke dozvole oglasila se narodu – preko Facebooka. Napisala je tamo da su njene ‘misli i molitve‘ uz njezinu ‘malu dragu susjedu u bolnici koja se, hvala dragom Bogu, dobro oporavlja‘. Zasad ima 235 ‘lajkova’.

“Nakon ovog nesretnog dana, još jednom iskazujem duboko žaljenje zbog nesreće. Posjetila sam svoju malu dragu susjedu u bolnici koja se, hvala dragom Bogu, dobro oporavlja. Srećom, potkoljenica je sanirana samo repozicijom i fiksirana longetom. Moje misli i molitve su uz djevojčicu i njezinu obitelj te joj želim što brži oporavak ❤️🙏Što se tiče vozačke dozvole, propustila sam produljiti njezinu valjanost koju sam, kao i svi građani, dužna produljiti svakih 10 godina te se zbog navedenog propusta ispričavam javnosti. Kaznu sam platila odmah sukladno Zakonu”, napisala je Žalac na Facebooku. 

Večer prije: HDZ-ov dernek u Gospiću (foto HDZ)

Na njenom Facebook profilu naslovna fotografija je plave boje i na njoj bijelim slovima piše ‘Jedna Hrvatska‘.  Ispod tog njenog posta u kojem se moli i misli ima i komentara. Primjerice:

-Draga moja Gabi, samo hrabro dalje. Bitno je da je djevojčici bolje. Ne osvrći se na zle komentare, oni su njihova hrana. 💪❤️

Začudo, mnogi je kritiziraju i poručuju joj da je trebala dati ostavku.

Dakako, ima i onih koji optužuju one koji ju kritiziraju jer su ‘mrzitelji’.

Inače, večer prije je G. Žalac na predizbornom HDZ-ovom derneku zajedno s Plenkovićem, Šeksom i ostatkom HDZ-a razdragano  plesala i pjevala: “otvor’ ženo kapiju, man’ se očenaša”. 

Večer prije: HDZ-ov dernek u Gospiću (foto HDZ)

Tags: ,

VEZANE VIJESTI