Neovisni novinarski portal
28.5.2020.
iz š'benika / PRIOPĆENJE
Grad Šibenik: Odluka o raspodjeli sredstava kulturnim i civilnim udrugama, Šibenskom kulturnom ljetu…

Grad Šibenik:
Odluka o raspodjeli sredstava kulturnim i civilnim udrugama, Šibenskom kulturnom ljetu…

Priopćenje: Grad Šibenik donio je Odluke o raspodjeli sredstava iz Proračuna Grada Šibenika za 2019. godinu za tehničku kulturu, kulturne udruge, organizaciju Šibenskog kulturnog ljeta 2019. te tekuće donacije udrugama civilnog društva.

Za programe kulturnih udruga i organizaciju Šibenskog kulturnog ljeta 2019. sredstva su povećana u iznosu od 140 tisuća kuna u odnosu na prošlu godinu.  Pristigle prijave programa u kulturi vrednovalo je Kulturno vijeće grada Šibenika.

 

Sredstva za tehničku kulturu u iznosu od 38.000,00 kuna raspoređena su udrugama i društvima koje su se javile na Javni poziv te zadovoljile sve formalne uvjete natječaja.

 

Iznos od 854 tisuća kuna raspoređen je udrugama civilnog društva za programe i projekte 35 udruga.  Sredstva su povećana u odnosu na prošlu godinu za 254 tisuće kuna,  a najveće povećanje odnosi se na rad i program Gradskog društva Crvenog križa Šibenik.

Prijave pristiglih programa ocjenjivala su Povjerenstva za provedbu postupka stručnog vrednovanja prijava zaprimljenih po Javnom pozivu. Zadaća Povjerenstava je stručno vrednovati prijave isključivo na temelju programskih i financijskih podataka iznesenih u obrascu prijave te na temelju podataka iz popratne dokumentacije.

Odluka – Tehnička kultura.pdf (48.45 kB)
Odluka – Tekuće donacije udrugama civilnog društva.pdf (105.71 kB)
Odluka – Udruge u kulturi.pdf (76.35 kB)
Odluka o organizaciji Šibenskog kulturnog ljeta 2019.pdf (75.81 kB

 

Dolac iz zraka

Tags:

VEZANE VIJESTI