Neovisni novinarski portal
13.11.2019.
OGLAS
Ne pjevajte samo pod tušem: Karaoke party u Dalmareu

Ne pjevajte samo pod tušem:
Karaoke party u Dalmareu

Karaoke party vas čeka na glavom trgu Dalmare centra

Svi koji uživate u pjevanju, pa makar i pod tušem, rezervirajte 9. veljače jer shopping centar Dalmare organizira Karaoke party s posebnim gostima

Vjerujemo kako smo svi jedva dočekali završetak siječnja, kojemu kao da nije bilo kraja, i početak mjeseca ljubavi. U povodu Valentinova, na glavnom trgu shopping centra Dalmare od 16h održat će se poseban događaj – Karaoke party & gosti.

Ako volite pjevanje, ples, dobru zabavu i još bolje društvo, karaoke su idealna prilika da unesete još malo radosti u život i podijelite je s drugima. Sve što trebate je doći u Dalmare centar 9. veljače, prijaviti se i otpjevati svoju najdražu pjesmu. A oni najupjevaniji dobit će diplomu i osvojiti super nagrade.

Naravno da ništa ne može proći bez vjernih obožavatelja. Zato, pozovite obitelj, prijatelje, rodbinu kako bi vas podržali i oborili rekord u najjačem pljesku, jer upravo o njima ovisi tko će oboriti rekord na aplauzometru.

Za sve vas koji se pitate “a što s nama bez sluha?”, imamo super vijest. Dalmareu u goste dolaze Plesna skupina Balans, zbor Cvrčak i folklorna grupa Kolajnica, kako bi uživali u modernim i tradicionalnim plesovima uz dobru glazbu.

Dočekajte a Dalmareom malo toplije dane uz pjesmu i ples, pripremite se za dan proslave ljubavi. I ne zaboravite, povedite što više obožavatelja i oborite rekord na aplauzometru.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI