Neovisni novinarski portal
4.3.2021.
GRAĐANI / UKRATKO
Humanitarna akcija: Kupimo novi kombi za kninsku udrugu osoba s invaliditetom “Sveti Bartolomej”

Humanitarna akcija:
Kupimo novi kombi za kninsku udrugu osoba s invaliditetom “Sveti Bartolomej”

Udruga osoba s invaliditetom “Sveti Bartolomej” u suradnji s Gradom Kninom pokrenula je humanitarnu akciju nazvanu “Žuti kombi sreće, za male i malo veće”. Cilj je prikupiti novac za kupnju novog kombi vozila koji je potreban za svakodnevni prijevoz djece i mladih na terapije u Poludnevnom boravku Udruge.

Udruga sv. Bartolomej već godinama prevozi djecu s područja cijele Šibensko-kninske županije, a kombijem dnevno znaju prijeći i preko 250 kilometara kako bi ih doveli na potrebne terapije.
Naravno da je to ostavilo traga na trenutnom vozilu do te mjere da više nije pouzdano i općenito je u lošem stanju. S takvim vozilom iznimno im je teško osigurati redovan i siguran prijevoz djece na svakodnevne  terapije.
Udruga osoba s invaliditetom “Sveti Bartolomej” već se dugo godina uspješno bavi pružanjem pomoći djeci, mladima i odraslim osobama s invaliditetom (smetnjama u razvoju). Udruga u području svog djelovanja ima Poludnevni boravak za djecu i mlade s teškoćama u razvoju u okviru kojeg trenutačno skrbi o velikom broju korisnika s tjelesnim i/ili mentalnim teškoćama, komunikacijskim, senzornim teškoćama i kombiniranim teškoćama.
-Kombi vozilo nam je neophodno kako bi i dalje pružali pomoć i podršku najosjetljivijim skupinama našeg društva!, ističu iz sv. Bartolomeja i pozivaju da im svojom donacijom pomognete u kupnji novog vozila.

 

Svoju donaciju možete uplatiti na račun:

Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ Knin

IBAN: HR54 2407 0001 1005 7291 5, OTP banka

OIB: 36106556146  MB:01483641

Za uplate iz inozemstva, devizni račun je: HR82 2407 0001 5003 2725 9

Iz sv. Bartolomeja su vam uplatu donacije učinili vrlo jednostavnom, sve možete obaviti sa svojim “pametnim telefonima”.

 

Više informacija možete dobiti i na telefonski broj udruge: 022/663-312 , ili na www.uosisb-knin.hr
Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI