Neovisni novinarski portal
15.6.2021.
KULTURA
Supertoonovci dovode novu izložbu: Fotografski putopis Mede, Lije i Praščića

Supertoonovci dovode novu izložbu:
Fotografski putopis Mede, Lije i Praščića

Organizatori festivala Supertoon-Udruga Otompotom, kao što je već dobro poznato, ne spava zimski san već nam u Šibenik ponovno dovodi zanimljivu izložbu-“Tri prijatelja”, autora Luke Vucića.

Grafički dizajner, svestrani umjetnik i veliki ljubitelj prirode Luka Vucić, predstavit će se izložbom fotografija, koja je posvećena ljubavi prema prirodi i koja podsjeća da je boravak u njoj odmor za tijelo i dušu.
“Tri prijatelja” su Medo, Lija i Praščić, a njihove omiljene aktivnosti uključuju šetnje predivnim planinskim vrhuncima i fotografiranje. Njihovi dnevnički zapisi u obliku fotopisa – fotografskog putopisa – odvest će vas na neobično putovanje, i pomalo zbuniti.
Otvorenje izložbe je zakazano 8. veljače u 19 sati, u Galeriji Matija, a izložba će ostati otvorena do nedjelje popodne.
Luka Vucić rođen je i odrastao u Hrvatskoj, završio je Školu za primjenjenu umjetnost i dizajn, a zatim Studij dizajna u Zagrebu. U međuvremenu je, osim što radi kao freelancer na polju grafičkog dizajna, širio svoje krake na gotovo sva područja umjetnosti – od glume i scenografije, preko fotografije, produkt dizajna i ilustracije, do glazbe, animacije i filma.
A u subotu, 9. veljače, točno u podne, također u Galeriji Matija, Luka će govoriti o grafičkom dizajnu, primijenjenoj ilustraciji, animaciji i videu, to jest – namjenskim radovima.
-Svima onima koji nastoje raditi i uspjeti u svijetu oglašavanja i marketinga kao grafički dizajneri, vizualni umjetnici i freelanceri, prenijet će, u formi predavanja podebljanog audiovizualnim materijalima i primjerima, dio svog bogatog iskustva i znanja. A tako nešto se nikako ne propušta!, poručuju iz Udruge Otompotom.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI