Neovisni novinarski portal
18.7.2019.
OGLAS
Sveti Nikola razveselio najmlađe u Dalmare centru

Sveti Nikola razveselio najmlađe u Dalmare centru

Sveti Nikola razveselio najmlađe u Dalmare centru

 

Uz pjesmu, bajkovite priče i slatke pitalice, mališani su u subotu dočekali svetoga Nikolu i Anđela. Krampus nije imao šanse jer su svi bili jako dobri i zaslužili pohvale i darove

Shopping centar Dalmare već je tradicionalno dio vaših obiteljskih priča. A najljepše djetinje priče i uspomene vezane su uz prosinac, kićenje bora, svetog Nikolu i iščekivanje trenutka otvaranja poklona… Tako je bilo i prošloga vikenda od 11 do 13 i od 17 do 19.30 sati, kada je u Dalmare stigao, ni više ni manje, sveti Nikolu i njegov pomoćnik Anđeo. Uokolo je lutao i Krampus, ali nitko ga se nije bojao jer su svi bilo dobri i zaslužili darove.

Uz poučnu predstavu “Čija je ovo čizmica?”, vesela djeca susrela su brojne poznate likove i maskote, otkrivala tko je od njih izgubio čizmicu te svoja znanja i kreativnost pokazivali u radionicama i interaktivnim igrama – kroz kviz Slatke pitalice i igru Najbrži poklon. Naučili su napraviti anđela te uživali u izložbi obojenih cipelica.

I ove godine, veselo je bilo u Dalmareovom Božićnom parku, koji je tijekom prosinca otvoren svaki dan od 18 do 20 sati, a subotom od 10.30 do 13 sati. Najveća je gužva bila ispred Poštanskog ureda Djeda Božićnjaka. Čak su vilenjaci i orašari pisali Djedici!

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI