Neovisni novinarski portal
19.9.2020.
UKRATKO
Ček na 7 500 kuna ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ Branki Bego uručila je Marijana Lažeta, direktorica Impol-TLM-a

Impol-TLM:
Završetak poslovne godine uz donaciju i najavu novih ulaganja u Šibeniku

Ček na 7 500 kuna ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ Branki Bego uručila je Marijana Lažeta, direktorica Impol-TLM-a
Impol-TLM je završetak poslovne godine obilježio dodjelom donacije Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac. Upravo taj Centar izabrali su radnici Impol-TLM-a u anketi koja je među njima provedena. Bile su im ponuđene tri šibenske udruge koje posljednjih godina uspješno djeluju zadovoljavajući interese i potrebe svojih članova ili štićenika, a velikom većinom zaposlenici su izabrali da to bude Centar “Šubićevac” koji brine o djeci i srednjoškolcima s teškoćama u razvoju.
Ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje “Šubićevac” Branki Bego ček na 7 i pol tisuća kuna uručila je Marijana Lažeta, direktorica Impol-TLM-a na božićno-novogodišnjem domjenku tvrtke u hotelu Bellevue u Šibeniku.
-Iznenadila nas je ova gesta, ponosni smo što smo izabrani za donaciju upravo anketom radnika. Svaka donacija nam dobro dođe, pogotovo ako ona dolazila iz Šibenika, kazala je Bego dodajući kako će dobiveni novac utrošiti za didaktički materijal.
Za Impol-TLM ova je godina bila poslovno uspješna, a taj uspjeh kao društveno odgovorna tvrtka, kažu, žele podijeliti s lokalnom zajednicom u kojoj djeluju.
– Nismo željeli da odluku o tome kome ćemo dodijeliti donaciju donese sama uprava naše tvrtke već smo uključili u to sve naše zaposlenike. Oni najbolje znaju koje su potrebe zajednice u kojoj žive, a u uspješnom poslovnom i financijskom rezultatu naše tvrtke, koji nam te donacije omogućuju, sudjeluju i svi oni, kazala je Nina Potočnik, voditeljica Ureda za odnose s javnošću Impol grupe.
A poslovnim i financijskim rezultatima Impol grupa je zadovoljna prije svega jer uspijeva održati zacrtani pravac unatoč globalnim problemima koji otežavaju poslovanje, istaknuo je glavni izvršni direktor Andrej Kolmanič,  koji je najavio i kako neće stati na iznosu od 100 milijuna eura koliko su dosada uložili u Šibeniku:
– Do 2025. u dugotrajnu imovinu tvornice u Šibeniku planiramo uložiti 80 milijuna eura, a u proizvodnju još 180 milijuna. U sklopu tog investicijskog ciklusa već u idućoj godini planiramo izgradnju nove ljevaonice.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI