Neovisni novinarski portal
26.3.2019.
OGLAS
Dalmare centar postaje poligon za superheroje

Dalmare centar postaje poligon za superheroje

Dalmare centar postaje poligon za superheroje

Naše Vesele nedjelje se nastavljaju. Ovaj put, pridružite nam se i uživajte u avanturama uz Batmana, Supermana, Hulka, Flasha…

Svi smo kao djeca zamišljali kako bi bilo imati super moći – letjeti, brzo trčati, visoko skakati, biti nevidljiv. Baš poput svima omiljenih fikcijskih likova. I kao odrasli, svi smo barem jednom poželjeli probuditi se u svijetu superheroja i postati Batman, Superman ili možda Hulk. Zvuči nemoguće, ali dosad smo naučili da je s Dalmare centrom sve moguće. Zato, čekamo vas u nedjelju na “Poligonu za superheroje”!

U nedjelju, 21. listopada, u 17 sati počinje super event ”Poligon za Superheroje” u kojem se djeca mogu kostimirati i biti dio te avanturističke igre. Obećavamo vam puno igara i dobre zabave s Batmanom, Hulkom, Supermanom, Flashom, Bumblebeeom i Spidermanom.

Također, na glavom trgu Dalmare centra do 28. listopada imate priliku vidjeti izložbu “Lutke vam pričaju dječje snove”. Autorica Jagoda Sablić oživjela je likove iz bajki – vile i vilenjake, čarobnice i čarobnjake, grofice i kraljevne… te tako obogatila dječju maštu, a roditelje barem na tren vratila u djetinjstvo.

Tags:

VEZANE VIJESTI