Neovisni novinarski portal
19.3.2024.
IZDVOJENO
Lindo (Foto: TRIS)

Beskućnikov pas ostaje bez kuće – udomite Linda!

Lindo (Foto: TRIS)

Nije baš da na ovom portalu objavljujemo oglase za udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, no Lindov slučaj je specifičan.

Lindo je čivava čiji je vlasnik šibenski beskućnik Mićo (51), koji iz razumljivih razloga nije htio stati pred naš fotoaparat. Mićo već godinama živi u napuštenoj kući na predjelu Gorica, gdje ga je nekidan zatekla vijest da se kuća prodaje. Zahvaljujući dobrim ljudima, Mićo neće ostati na ulici, već će biti primljen u Prihvatilište za beskućnike u Šibeniku. No Lindo ne može s njim.
– Takva su pravila, pas ne može u prihvatilište, a neću ni ja tamo sve dok Lindu ne osiguram novi dom – rekao nam je Mićo, koji bi svakako htio izbjeći da njegov ljubimac na kraju završi u azilu za pse koji baš i nema blistavu reputaciju.
Situacija je dakle ovakva: Lindo traži dom, a njegov vlasnik ne želi na novu adresu dok se Lindo ne snađe. Dotad će biti na ulici.
A što treba znati o Lindu? – Ima dvije i po’ godine, miran je i dobar, ne laje, nije zahtjevan, hoda bez uzice i ne pravi nikad nikakve probleme – kaže nam Mićo.
Želite li udomiti čivavu Linda, a samim time i omogućiti Mići da se prije zimskih dana smjesti u šibenskom Prihvatilištu, kontaktirajte redakciju TRIS-a preko Facebooka ili na mail tris@tris.com.hr i učinit ćete dvostruko dobro djelo.
Čekamo vašu poruku!

Lindo (Foto: TRIS)

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI