Neovisni novinarski portal
15.8.2020.
POLITIKA
Ilustracija iz arhive - foto: Hina/Tris (Oduševljena K.G.K. i bivši Šešeljev pobočnik A. Vučić na mostu... on joj daje cvijeće)

B. Glavašević piše Kolindi G.K.:
Eto vam Vaš “europski Vučić”, predsjednice, sram Vas može biti…

Ilustracija iz arhive - foto: Hina/Tris (Oduševljena K.G.K. i bivši Šešeljev pobočnik A. Vučić na mostu... on joj daje cvijeće)

Oko aktualne unutrašnjo-vanjskopolitičke turneje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića po Kosovu i  njegovih nacionalističkih govora oglasio se na društvenoj mreži i Bojan Glavašević, donedavni visokopozicionirani član stranke SDP. Prozvao je predsjednicu RH koja je nedavno primila Aleksandra Vučića s najvećom pompom, a koju su mnogi ocijenili nepotrebnom i tragikomičnom.

-Lijep pozdrav svima koji su me nazivali nacionalistom kad sam upozoravao da Aleksandar Vučić nije prijatelj Hrvatske, a posebno Kolindi Grabar Kitarović koja ga je pozvala i tako pljunula u lice Hrvatske. Eto vam Vaš “europski Vučić”, Predsjednice. Sram Vas može biti – reče Glabvašević preko twittera.

Ustvrdio je kako su današnji političari opet spremni slati djecu da ginu.

Kako ističe, pravi patriotizam znači skidati s vlasti takve političare.

-Borba za miroljubivu i dobrosusjedsku budućnost Hrvatske, Srbije, Kosova, BiH, Makedonije pa i Slovenije znači borba da janše, kolinde grabar kitarović, vučići, gruevski, dodici, čovići i njima slični ne prevladaju. Rušenje takvih s vlasti je čin istinskog patriotizma – smatra Glavašević.

Ilustracija (Oduševčjena K.G.K. i bivši Šešeljev pobočnik A. Vučić na mostu… on joj daje cvijeće)

Tags: , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI