Neovisni novinarski portal
19.6.2019.
brejkingnjuz
Ilustracija iz arhive - foto: Hina/Tris (Oduševljena K.G.K. i bivši Šešeljev pobočnik A. Vučić na mostu... on joj daje cvijeće)

A. Vučić u Kini:
Rešićemo izvoz svinjskih nogu, papaka, svinjskih glava, litijuma, te proizvodnju letećih automobila

Ilustracija iz arhive - foto: Hina/Tris (Oduševljena K.G.K. i bivši Šešeljev pobočnik A. Vučić na mostu... on joj daje cvijeće)

Predsjednica RH nije jedina na Balkanu koja ima zanimljive izjave u javnosti. Opasan joj konkurent njezin kolega i prijatelj Aleksandar Vučić, srpski predsjednik. On je bio u Pekingu, te je tamo navodno dogovarao izvoz svinjskih papaka i proizvodnju letećih automobila.

– Ima puno ideja o kojima razgovaramo s Kinom. U narednih šest meseci da rešimo pitanje izvoza svinjskih nogu, dakle, i papaka i, ne znam, svinjskih glava. A i tako dalje. Dakle, sve ono što mi bacamo ili ne koristimo u dovoljnoj meri. Dakle od tih sitnih stvari do toga da razmišljamo da im kažemo, dajte nam da vidimo šta ćemo sa litijumom i jadaritom u Zapadnoj Srbiji. Da vas zamolimo za fabriku električnih autobusa i električnih automobila, do toga da znamo da radite prototip letećih automobila, hajde da probamo da nešto od toga napravimo u Srbiji – kazao je srpski predsjednik Aleksandar Vučić  u izjavi za srpsku televiziju u Pekingu nakon tzv. sastanka na vrhu s kineskim glavešinama.

 

Вучић лупа глупoсти!#vucic #sns #gluposti #lupanje

Objavljuje Радован Вeљаноски u Utorak, 18. rujna 2018.

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI