Neovisni novinarski portal
9.8.2022.
POLITIKA
Ilustracija (foto Facebook)

Nova ljevica uplatila pomoć Grčkoj, a Syriza odgovorila:
Solidarnost je naše oružje protiv katastrofe i očaja

Ilustracija (foto Facebook)

Kako javljaju iz te stranke, Nova ljevica inicira prikupljanje financijske pomoći stradalima u požarima u Grčkoj, nakon što je od vladajuće grčke stranke SYRIZE – Koalicije radikalne ljevice, dobila potrebne podatke za uplatu financijske pomoći žrtvama požara.

 -Hvala vam na podršci. Braćo i sestre u borbi, to nam puno znači u ovim teškim trenucima. Solidarnost je naše oružje protiv katastrofe i očaja –  piše u pismu SYRIZE Novoj ljevici kao odgovoru na naše izraze solidarnosti i sućuti.

U istom pismu SYRIZA obavještava da je grčka Vlada otvorila je bankovni račun kojim će upravljati posebni višestranački odbor grčkog parlamenta:

IBAN: GR 4601000230000002341195169

BANK OF GREECE

BIC/SWIFT: BNGRGRAA

KORISNIK : Ministry of Finance

NAZIV RAČUNA: Eidikos Logariasmos Pyroplikton ths 23hs kai 24hs Iouliou 2018 („Posebni račun za pomoć žrtvama požara 23. i 24. srpnja“).

Nova ljevica uplatila je svoju donaciju, te poziva svoje članove i simpatizere, građane, udruge, druge političke stranke, sindikate, domaće i međunarodne organizacije i institucije, da uplatom na poseban račun za žrtve požara, izraze svoju solidarnost sa grčkim narodom.

Nova ljevica je već pomagala u sličnim situacijama: nakon prošlogodišnjeg požara u Splitu i nakon specijalne donacije radnika iz radne okoline člana Nove ljevice koji živi i radi u Abu Dabiju,

Nova ljevica organizirala je nabavu i isporuku Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Splita specijalnih turbo-mlaznica vrijednih 6.662,50 kuna. podsjećaju.

Ilustracija (foto Facebook)

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI