Neovisni novinarski portal
18.7.2019.
OGLAS
Dalmare: Dođi po svoj poklon

Dalmare:
Dođi po svoj poklon

Ljepši početak nove školske godine uz Dalmare nagrade

Dođi po svoj poklon od 20.8. do 31.8. u terminu od 17 do 20 sati !

I dok se većina klinaca i klinceza još naveliko brčka diljem Jadrana, njihovi roditelji već ozbiljno razmišljaju o svim brojnim potrepštinama koje valja nabaviti kako bi nova školska godina krenula što bolje, uspješnije i bezbolnije.

Vjerujemo da svakako želite izbjeći back to school shopping u zadnji čas, nervozu, jurnjavu i potragu za baš tom bilježnicom, za baš onom željenom torbom ili pernicom…Stoga vas pozivamo da sve potrebno nabavite u shopping centru Dalmare, gdje ćete, osim ugode kupovanja u klimatiziranim prostorima i velike prednosti nabavke svega na jednom mjestu, još biti i nagrađeni prigodnim darovima!

Naime, od 20. do 31. kolovoza svaki posjetitelj Dalmare centra, za kupnju u iznosu od minimalno 100 kuna, imat će priliku osvojiti školski pribor koji daruje Dalmare u suradnji sa svojim mnogobrojnim trgovinama. Dovoljno će biti sačuvati račun ( koji je ostvaren u Dalmare centru od 20. – 31.8.) i predočiti ga na info pultu na prvoj etaži Centra, a nakon pregleda računa i izvlačenja dodijeljenoga broja, Dalmare će vas nagraditi različitim atraktivnim i korisnim nagradama. Lista poklona je podulja, a na njoj se, među ostalim nalaze: pernice, razne bojice, tempere, flomasteri, ruksaci i drugi pribor potreban svakom školarcu.

Kako bi vaši klinci i u školi bili cool, Dalmare je osigurao najpoznatije i najpopularnije školske brendove:…….

Osim školskog pribora, sve ostalo za opremanje vašeg školarca također možete pronaći u shopping centru Dalmare – …..

Stoga, ne čekajte zadnji čas, već dođite u Dalmare i jesen i školske obaveze dočekajte potpuno spremni!

Tags: ,

VEZANE VIJESTI