Neovisni novinarski portal
15.1.2019.
FOTOMORGANA
Zaleđe: Ministar financija Z. Marić jaše na leđima J.S. Jollya

Zaleđe:
Ministar financija Z. Marić jaše na leđima J.S. Jollya

Društvenim mrežama diljem hrvatskog društva širi se fotografija na kojoj na stadionu u Moskvi sinoć oduševljeni ministar financija Zdravko Marić širi ruke i urla jašući na leđima poduzetnika Josipa Stojanovića Jollya koji isto urla. Usput ministra netko od iza pridržava rukom da ne padne.

– Ministar Marić :Popeo se na na ramena prijatelju i pjevao iz sveg glasa! Prijatelj mi izgleda poznato s našeg područja čini mi se…- objavio je na svom Facebook profilu šibenski dogradonačelnik Nikica Penđer zajedno s ovom fotografijom.

Ministar Marić :Popeo se na na ramena prijatelju i pjevao iz sveg glasa!Prijatelj mi izgleda poznato s našeg područja čini mi se …

Objavljuje Nikica PenđerČetvrtak, 12. srpnja 2018.

Držač ministra Jolly inače je poznat i po tome što je nedavno srušio drevno šibensko kino Tesla i od njega napravio parkiralište u suradnji sa šibenskom vlašću.

– Pa tko nam je ravan, ovo je fenomenalno! Ovo je i sjajna promocija za Hrvatsku! Pa cijeli svijet priča o Hrvatskoj, imena naših reprezentativaca, naše kockice… preplavile su svijet, to je fenomenalno. Svi skupa možemo naučiti iz ovoga – bitno je zajedništvo, pozitivna energija-  kazao je ministar financija Marić danas.

 

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI