Neovisni novinarski portal
24.4.2024.
SCENA
SuperUho (Foto: Tomislav Sporiš)

SuperUho festival:
Najavom kultnih Ride kompletiran ovogodišnji line-up

SuperUho (Foto: Tomislav Sporiš)

Ovogodišnje peto izdanje SuperUho festivala bit će održano od 6. do 8. kolovoza, opet u intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica u Primoštenu, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i čaroban šum mora.

S jučerašnjom najavom dolaska londonskih shoegaze prvoboraca, grupe Ride, kompletiran je popis izvođača, koji predvode jedan od najvažnijih norveških i skandinavskih rock bendova Turbonegro, zatim njujorški dance punk genijalci Chk Chk Chk, kalifornijski magovi psihodelije i hard rocka Earthless te kanadski electro pop duo Blue Hawaii.
Na pozornicama u Primoštenu zasvirat će i multinadareni američki glazbenik, skladatelj i filozof John Maus, bučno-eksperimentalni lo-fi pop punk dvojac iz Los Angelesa No Age, doom metal prog rock prvaci američke savezne države Arkansas, Pallbearer i američko-engleska četvorka Algiers.
Domaće boje će na SuperUhu braniti Them Moose Rush, NLV, Šumski, Porto Morto i zagrebački surf-rock bend Tyger Lamb.
Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 250 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 120 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 370 kuna, a navedene cijene vrijedit će do 18.6.
Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:
Dirty Old Shop(Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
te preko Rockmark i Dirty Old Shop web-shopova.
Nakon 18.6. cijene ulaznica će biti 290 kuna do 6.8. te 320 kuna na ulazu, a cijene kamperskih ulaznica će biti 150 kuna do kraja festivala.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI