Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
ŠALJIVI KUTAK
Nogometni HDZ (foto HDZ)

Kapulica:
Kada staviš prst u more to je kao da si dotaknuo cijeli svijet! Kada postaneš dio HDZ-a… postao si povezan sa svojim hrvatskim narodom

Nogometni HDZ (foto HDZ)

U rubrici ŠALJIVI KUTAK danas vam donosimo izjavu koja je izjavljena na svečanoj svečanosti obilježavanja 29. obljetnice osnutka političke partije Hrvatska demokratska zajednica jučer u prostorijama Nogometnog kluba Jarun u Zagrebu. Vlasnik izjave je Mario Kapulica (HDZ), koji se predstavlja kao predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“ (vidi izvještaj sa stranica HDZ-a). On uz ostalo kaže kako kad staviš prst u more budeš povezan s cijelim svijetom, a ako se upišeš u HDZ, onda budeš povezan s hrvatskim narodom. Evo te izjave:

-Pobjedonosnu povijesnu ulogu HDZ-a danas nitko ne može osporiti. Pa onda kada to ne mogu osporiti idu s tezama da ovo više nije taj HDZ. Zavide nam. Kažu kako smo toliko široki da nemamo ideologije. Razmeću se svojim ocjenama naše vjerodostojnosti i dosljednosti. Ali, takvi moraju znati: Kada staviš prst u more to je kao da si dotaknuo cijeli svijet! A kada postaneš dio HDZ-a – dotaknuo si sve pozitivne sastavnice hrvatske povijesti, u koje s pravom više ne ulaze samo Starčević, Radić i suverenistički dio hrvatske ljevice, nego i dr. Franjo Tuđman, i Gojko Šušak, i Janko Bobetko, i čitava plejada hrvatskih velikana koji su zaslužni što danas imamo Hrvatsku! I što je još važnije – postao si povezan sa svojim hrvatskim narodom, koji već trideset godina najveće povjerenje daje upravo Hrvatskoj demokratskoj zajednici – poručio je Marko Kapulica. 

HDZ-ovci su u okviru svečane svečanosti obilježavanja 29. obljetnice osnutka političke partije Hrvatska demokratska zajednica zaigrali nogomet, a u plavim dresovima su bili i Božidar Kalmeta s brojem 27, Damir Krstičević s brojem 11 itd.

Prvotimci Marić, Krstičević i Kalmeta foto printscreen N1)

Nogometni HDZ (foto HDZ)

Tags:

VEZANE VIJESTI