Neovisni novinarski portal
18.4.2021.
SCENA
(Foto: Tim Ertl)

Electro-trakavica je gotova:
Garden ostaje u Tisnom do daljnjega

(Foto: Tim Ertl)

Nakon nove odluke Općinskog vijeća Tisno, kojom se poništava ranije donesena dozvola za rad i prekoračenje razine buke beach baru Vortex, domaćin lokacije The Garden Resort, Nick Colgan, je istaknuo da će se međunarodni događaji okupljeni na lokaciji nastaviti održavati u Tisnom.

– Ja osobno i promotori događaja s kojima radimo u Tisnom (Love International, Hospitality On The Beach, Suncebeat, Soundwave, Defected i Dekmantel) zahvaljujemo svim stanovnicima Tisnog, restoranima i poslovnim objektima na njihovoj kontinuiranoj potpori i želji da ostanemo u mjestu. Važno je za sve koji su uključeni u cijelu priču da nam je dozvoljeno raditi naš posao normalno i odgovorno. Već imamo ugovor za lokaciju koji traje do kraja sezone 2019. godine, a sada ćemo početi pregovore kako bi ugovor produžili po treći puta. Sretni smo i uvijek smo bili sretni u Tisnom i želimo nastaviti s radom u budućnosti i privlačiti sve više posjetitelja iz godine u godinu – izjavio je Colgan.
Ovog ljeta The Garden Resort u Tisnom će ugostiti šest glazbenih događaja koji će trajati od kraja lipnja do kraja kolovoza.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI