Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
UMJETNOSTI
Vodič kroz galaksiju za redikule: Valentino Bošković obilježava 5 godina nepostojanja

Vodič kroz galaksiju za redikule:
Valentino Bošković obilježava 5 godina nepostojanja

Hvaljena glazbena pojava Valentino Bošković  najavljuje novi album “Vodič kroz galaksiju za redikule“, odnosno kompilaciju koja sadrži sva dva dosadašnja albuma i još ponešto. Uz to, Branko Dragičević i Josip Radić, dvojica koji sviraju, pjevaju, snimaju i zovu se Valentno Bošković, jučer su izdali i novu pjesmu naziva Pippanonna

– Povodom pet godina nepostojanja benda, Valentino Bošković najavljuje posebno izdanje “Vodič kroz galaksiju za redikule” koje će od 25. svibnja biti dostupno na CD-u i digitalnim glazbenim servisima. Riječ je o kompilaciji koja na jednom mjestu okuplja albume “VSSR” (2014.) i “Marsovska listina” (2016.) te bonus pjesmu “Milde Sorte”, uz zanimljivi dizajn dvojca Kazinoti&Komenda i popratni esej književnika Andrije Škare.Svaki će kupac, uz CD, dobiti i ulaznicu za veliki koncert Valentinota Boškovića na Vidovoj gori 2046. kojim će se obilježiti 400. obljetnica lansiranja prvog bračkog astronauta u Svemir – obavještava Valentino Bošković

 -Vas i vaše potomke očekujemo u što većem broju – pozivaju Branko Dragičević i Josip Radić, dvojac koji stoji iza Valentinota Boškovića.

Objavu “Vodiča kroz galaksiju za redikule” prati i jedna potpuno nova pjesma, “Pippanonna“, kojom Valentino prekida svoju kreativnu pauzu dugu više od godine dana.

-Pippanonna je je štorija o romansi Pippanonne, Fernandota i Don Sandrota na Braču, u lito 1644. –  objašnjavaju Dragičević i Radić.

Album “Vodič kroz galaksiju za redikule” objavljuje diskografska kuća Mudri Brk, a izdanje će, za početak, biti dostupno na policama glazbene knjižare Rockmark te putem njihovog webshopa:
https://rockmark.hr/tr…/vodic-kroz-galaksiju-za-redikule-cd/.

Dakle, novi album čije je ime vezano uz naslov čuvene Adamsove knjige ‘Vodič kroz galasiju za autostopere‘  izlazi za šest dana, a u međuvremenu, za one koji se nisu imali prilike upoznati s glazbenim proizvodima VB-a, evo linka na njihove stranice.

Tags:

VEZANE VIJESTI