Neovisni novinarski portal
24.9.2021.
UKRATKO
Burnumske ide - foto NP Krka

NP Krka:
Javni poziv za predlaganje programa XII. Burnumskih ida

Burnumske ide - foto NP Krka

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” objavila je danas Javni poziv za predlaganje programa XII. Burnumskih ida, manifestacije koja će se održati 13. kolovoza 2018.Tema manifestacije Burnumske ide je antičko doba.

Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa, koji je u interesu za  Javnu ustanovu “Nacionalni park Krka”, kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima.
Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum, popularizacija arheologije te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.
Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: doris.banic@npk.hr ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik.
Dodatne informacije kao i obrasci za prijavu nalaze se na http://www.npkrka.hr/stranice/javni-poziv-predlaganje-programa-burnumske-ide/210.html
 Rok dostave projektnih programa je 20 dana od dana objave Javnog poziva.

Tags: ,

VEZANE VIJESTI