Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
KULTURA / SCENA / UKRATKO
Long play day 21. travnja u Šibeniku: Sajam ploča i stripova… koncert

Long play day 21. travnja u Šibeniku:
Sajam ploča i stripova… koncert

Šibenik će opet zavrtiti longplejke, priključujući se obilježavanju Svjetskog dana prodavaonica ploča (Record store day).

Ovogodišnji Record store day na šibenski način održat će se, kako pravila nalažu, treće subote u travnju: 21.4. 2018.
Udružene snage Kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut pozivaju sve zainteresirane da im se tim povodom pridruže na Long play day-u – izložbenom sajmu ploča i stripova ujutro te na večernjem koncertu. Organizatorima se pridružuje i jedini CD shop u gradu, CD shop Butiga te svi zajedno pozivaju sve ljubitelje i kolekcionare ploča te strastvene zaljubljenike u strip kulturu da se im se pridruže.
Priča o Long play dayju u Šibeniku prvi put se ‘zavrtila’ prije točno pet godina na istom mjestu, u klubu Azimut, i uspješno se nastavlja.
– Program je kao i obično podijeljen u dva dijela. Prvi se održava u jutarnjim satima, od 11 do 14 sati pa ovim putem pozivamo sve koji doma imaju ploče, longplejke ili vinile te stripove, a nije im problem, slobodni su to jutro i žele izlagati te prodati, razmijeniti ili kupiti da nam se jave. Bit će to kvalitetno druženje uz puno dobre glazbe. Ovo je ujedno i jubilarno izdanje manifestacije koja nakon ove godine, slobodno možemo reći, postaje tradicionalna pa ćemo se potruditi da bude zaista posebno – poručuju organizatori.
Izlagači bilo ploča bilo stripova prijaviti se mogu na e-mail fotopoetika@gmail.com i to što prije jer je broj sudionika ograničen. Sudjelovanje je besplatno. Poziv vrijedi isključivo za ploče i stripove te građu koja je usko vezena uz glazbenu tematiku. Za sva pitanja zvati mogu na broj 098 915 11 42.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI