Neovisni novinarski portal
20.4.2021.
UKRATKO
Vikendima u travnju ulaz u NP Krka po promotivnim cijenama

Vikendima u travnju ulaz u NP Krka po promotivnim cijenama

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i ove godine organizira akciju Vikend u prirodi.

 Svake subote i nedjelje tijekom travnja individualni posjetitelji mogu posjetiti Nacionalni park  “Krka” po promotivnoj cijeni ulaznice od 50 kn za odrasle i djecu u sklopu akcije Vikend u prirodi.
Akciji Vikend u prirodi pridružuju se i ugostiteljski objekti na Skradinskom buku i Roškome slapu ponudom menija po promotivnoj cijeni. Radno vrijeme Nacionalnog parka je od 8 do 18 sati.
Proljeće je idealno godišnje doba za posjet Nacionalnom parku “Krka”. –Šetnja poučno-pješačkim stazama na različitim lokalitetima u Parku istinski je doživljaj za sve zaljubljenike u prirodu. S jedne strane, staze vode kroz očaravajuće krajolike očuvane prirode i, u okruženju autohtonih biljnih i životinjskih vrsta, pružaju ugođaj sveobuhvatnog spajanja s prirodom. S druge strane, staze su opremljene edukativnim tablama s informacijama o živom svijetu koji posjetitelj vidi i kulturnim i povijesnim znamenitostima na tom području, poručuju iz NP Krka i pozivaju sve posjetitelje da iskoriste ovu akciju i prošetaju proljetnom Krkom, bogatom vodom i umirujućim zelenilom koje se u njoj ogleda.
Tags: ,

VEZANE VIJESTI