Neovisni novinarski portal
18.4.2021.
OGLAS
usksrni event u Dalmare centru

Uskrs kod zeca u Dalmareu

usksrni event u Dalmare centru
Veseli uskrsni blagdani za najmlađe
Od danas 26. ožujka pa do subote 31.ožujka , uživajte u uskrsnim događanjima u Dalmare centru!
Omiljeni uskrsni lik i ove godine stiže u shopping centar Dalmare. U šumskom ambijentu, skriven od svih, smjestio se zeko, koji je za najmlađe pripremio pravo uskrsno druženje uz mnoštvo igara, kreativnih radionica i puno dobre zabave…
Jeste li znali da su korijeni legende o uskrsnom zecu najvjerojatnije u staroj germanskoj priči o ženi koja je ukrašavala jaja i ostavljala ih na najrazličitijim mjestima kako bi ih mališani mogli pronaći. Prva priča o zecu, pak, objavljena je 1860. godine. Otad je taj dugouško simbol najvećeg kršćanskog blagdana i uveseljava mališane širom svijeta.
U shopping centar Dalmare zeko će doskakutati 26. i ostati sve do 31. ožujka na glavnom trgu od 17 do 19 sati. Uskrsna dekoracija objedinjuje sve čari uskrsne zabave, a samo neke od njih su golf-teren, šator i posebna šuma zečeva u kojoj će se odvijati kreativne radionice.
U subotu, 31. ožujka, Dalmare je pripremio poseban događaj, “Uskrs kod Zeke”, koji će trajati od 10.30 do 13 i od 17 do 19.30 sati. Osim kreativnih radionica i mini turnira u golfu, djeca će imati priliku sudjelovati u likovnoj radionici i izradi uskrsnih uspomena, kao i u slavnom jajotrču. Dobra zabava i puno smijeha su zajamčeni, zato dođite i dočekajte Uskrs u shopping centru Dalmare.
Podsjećamo vas da stanovnike Knina, Drniša, Murtera i Rogoznice svake subote čeka besplatan prijevoz do Dalmarea kako biste cijeli dan uživali u kupnji i zabavi u omiljenom shopping centru. Besplatni Dalmare autobus polazi svake subote u 9 sati sa stanica navedenih mjesta, a povratak je predviđen u 18 sati sa stanice pokraj McDonald’sa.

Usksrni event u Dalmare centru

Tags:

VEZANE VIJESTI