Neovisni novinarski portal
20.4.2021.
SCENA / UKRATKO
Laura Pergolizzi LP dolazi u Šibenik

Laura Pergolizzi LP dolazi u Šibenik

Američka kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, prvi puta dolazi u Hrvatsku. U Šibeniku će svojim moćnim vokalom ispuniti pozornicu tvrđave sv. Mihovila 25. srpnja.

Laura Pergolizzi svoje je pero oštrila pišući pjesme za Cher, Rihannu i Christinu Aguileru, da bi se vremenom okrenula vlastitoj karijeri te predstavila kantautorska ostvarenja na albumu prvijencu “Heart-Shaped Scar”.
Prekretnicu u karijeri donijelo joj je objavljivanje eklektičnog albuma “Death Valley”, posebice zbog najavnog singla albuma, “Lost On You”, koji je LP postavio na vrhove glazbenih ljestvica.
Iako su njene pjesme prepune igri riječi, LP vjeruje da glazba ne mora biti komplicirana, stoga njezin glazbeni izričaj počiva na ekspresivnom vokalu kojim obuzima slušatelja, zvižducima – prepoznatljivom elementu njenog stila – te sanjivim zvukovima ukulelea koji je čine prepoznatljivom.
Broj ulaznica po early bird cijeni od 290 kuna je ograničen, stoga požurite do prodajnih mjesta šibenskih tvrđava, City pointa (Don Krste Stošića 1) i blagajna tvrđava sv. Mihovil i Barone, te online sustava www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com da biste svoju ulaznicu osigurali na vrijeme. Za sve koji propuste prvi kontingent early bird ulaznica, cijena ulaznica iznosit će 330 kn.
Članove Kluba prijatelja u City pointu očekuje popust od 10 posto na kupnju ulaznica (individualne članove na kupnju jedne, a obiteljske članske iskaznice na 2 kupljene ulaznice) dok vlasnici kartice Addiko banke ostvaruju popust od 5 posto pri kupnji ulaznica.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI