Neovisni novinarski portal
20.4.2021.
SCENA / UKRATKO
Yaya, pjevačica Jinxa (Promo foto; Blaž Fortuna)

Jinxi su prvo ime ovogodišnje Kulturaljke u Šibeniku

Yaya, pjevačica Jinxa (Promo foto; Blaž Fortuna)

Nastup u Šibeniku 30. ožujka službeni je ‘warm up’ za njihov veliki koncert u Domu sportova.

Prvo ime Kulturaljke koja će u petak 30. ožujka biti održana u Hangaru (ex. Vojarna Bribirski knezovi) zagrebački su Jinxi, koji ove godine obilježavaju 20 godina od objave svog prvog albuma “Sextazy”.
Sve je počelo velikim hitom ‘Smijem se’, a Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike. Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, ‘Koliko suza’, ‘Tamo gdje je sve po mom’, preko ‘Na čemu si ti’, ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Jesmo li dobro?’, ‘Maradona’ i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlađa generacija publike.
Nastup Jinxa na Kulturaljki uvertira je za njihov veliki koncert u Domu sportova 4. svibnja koji već nazivaju jednim od najočekivanijih ‘gigova’ nadolazeće koncertne sezone.
Organizatori Kulturaljke iz Udruge P.A.R.K., uskoro će objaviti i tko još svira ove godine u Hangaru. Zagrijavanje za Jinxe je 24. ožujka u Kuglani uz šibenske The Fogsellers.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI