Neovisni novinarski portal
22.6.2021.
SCENA / UKRATKO
Felver

DJ Felver se vraća u Šibenik

Felver

Jedan od najvažnijih aktera zagrebačke i hrvatske klupske scene nastupit će sredinom siječnja u Šibeniku.

Lokalnoj publici Felver će se predstaviti u Kuglani na Šubićevcu u Šibeniku, gdje će u subotu 13. siječnja biti nastavljena serija klupskih večeri elektroničke glazbe započetih krajem prošle godine u baru SunX na Ražinama svirkama Lawrence Kleina i ‘Stereo Pulse’ programom DJ-a Dava i Omara.
Felver je na sceni dulje od 25 godina i to ne samo kao muzičar i DJ, već i kao organizator, promotor i pokretač nebrojenih glazbenih događanja s odjekom izvan granica Hrvatske. Tijekom više od četvrt stoljeća na sceni, donosio je i još klupskoj i festivalskoj publici donosi najbolje suvremene zvukove, uz stalnu prisutnost na radiju, eventima diljem hrvatske obale, kao i na nekim od najdojmljivijih kulturnih lokacija u ovom dijelu svijeta.
Na sceni ga smatraju začetnikom hrvatskog klupskog stvaralaštva i vizionarom čiji je talent posebno bio eksponiran krajem devedesetih godina, tijekom čuvenih ‘Stereo Studio’ večeri u zagrebačkoj Tvornici. Osim što je Felvera vinuo među vodeća imena hrvatske kulturne scene i pretvorio njegovo ime u brend, taj program ugostio je mnoga legendarna imena house scene među kojima su Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C i veliki Dixon kojeg godinama smatraju najvećim DJ stvarateljem na planeti.
Felver je karijeru započeo Cosmic Disco noćima u zagebačkom Aquariusu, ugađajući u londonskom Fabricu i udahnjujući joj novi oblik projektom ‘Fuck Your Dreams, This is Heaven’ u zagrebačkom klubu Masters gdje je prisutan i danas.
U Kuglani na Šubićevcu predstavit će se 13, siječnja u klupskoj noći naziva ‘Imaginarij’ već od 23 sata navečer. Interijer će zbog nadolazećeg partya doživjeti značajne promjene te će serijom adaptacija i intervencija u prostor dobiti onaj minimalistički štih na koji je publika već navikla tijekom ‘Opposite’ noći Lawrence Kleina i ‘Stereo Pulse’ programa Dava i Omara u prosincu prošle godine u SunX-u.
Ograničen broj ulaznica bit će u pretprodaji od utorka 9. siječnja i moći će se po cijeni od samo 40 kuna nabaviti u Kuglani.

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI