Neovisni novinarski portal
19.4.2021.
OGLAS
božić u dalmare centru

HO-HO-HO! Djed Božićnjak nam stiže

božić u dalmare centru

HO-HO-HO! Djed Božićnjak nam stiže

Djed Božićnjak ove subote donosi darove u Dalmare centar, a s njim dolaze Olaf, Sob Sobek, Borko i vilenjaci. Vesela ekipa spremna je za slavlje!

Debeljuškasti djed bijele brade, s vrećom punom darova za dobru djecu (a sve su djeca dobra, zar ne?), na prstima se šulja i ispod drvca ostavlja poklončiće. A ako ne vjerujete da Djed Božićnjak postoji, razuvjerit će vas osobno, glavom i bradom, ove subote od 10.30 do 13 i od 17 do 20 sati u Dalmare centru.

Uz paljenje zadnje adventske svijeće, interaktivne priče te božićne pjesme, centrom će se širiti i mirisi blagdana jer će na kulinarskoj radionici vilenjaci s djecom izrađivati kolače od cimeta, kojima će kasnije ukrasiti bor. Bit će tu puno igre i plesa, a kao iznenađenje, u shopping centru Dalmare organizirano je darivanje od strane roditelja. Sve što je potrebno jest da se prijavite kod vilenjaka do sutra s podacima o mališanu, te u subotu ostavite poklon vilenjacima. Oni će ih proslijediti Djedici koji će malene posjesti u krilo i razveseliti darovima!

Ne propustite nezaboravan vikend u Dalmare centru, do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 9 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonald’s restorana, u 18 sati.

božić u dalmare centru


VEZANE VIJESTI