Neovisni novinarski portal
20.6.2021.
OGLAS
risus-event-ninja-kornjače-dalmare

Vještice, duhovi, mačke, bundeve i čudovišta u Dalmareu

risus-event-ninja-kornjače-dalmare

Dalmare najavljuje najstrašniju noć u gradu

Brojimo sitno do “strahovito” dobrog Halloweena. Gdje? U shopping centru Dalmare. Kada? U subotu, 28. listopada od 17.30 sati. Tko dolazi? Vještice, duhovi, mačke, bundeve i čudovišta. Što očekivati? Najbolju kostimiranu zabavu u gradu i okolici.

Noć vještica ili Halloween već je poznata pojava na našim prostorima. Jedino ostaje pitanje gdje provesti nezaobilaznu noć kostimirane zabave i popratnog ludiranja. Mjesto koje tradicionalno organizira “strahovito” dobar Halloween je shopoping centar Dalmare koji u subotu, 28. listopada od 17.30 najavljuje jednako strašnu večer uz “Ženu mačku”, “Bubimira, Bubimiira, Bubimiiira” i ostale strašne uzvanike.

Ako još nemate svoju masku, nema panike jer na glavnom trgu Dalmarea u Halloween Beauty Corneru očekuju vas stručnjaci koji će bojiti vašu kosu i lice perivim sprejem i u tren oka vas pretvoriti u vještice i duhove, mačke, bundeve i čudovišta. I tu zabavi nije kraj jer se najavljuje bogat program igara, od “Tajne čarobnog šešira” do “Kutije hrabrosti” koja izaziva one najhrabrije da gurnu ruku u kutiju i prepoznaju o kojoj je smicalici riječ. Za sudjelovanje i hrabrost dijelit će se diplome, a najbolja maska dobit će poseban poklon paket zato dođite u subotu u Dalmare i budite dio najbolje kostimirane zabave u gradu i okolici.

Niste u blizini? Dalmare ima rješenje uz besplatnu autobusnu liniju koja polazi u 11 sati iz Rogoznice, Murtera i Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonalds restorana, u 20 sati.


VEZANE VIJESTI