Neovisni novinarski portal
24.6.2021.
SCENA / UKRATKO
Sigur Rós na europskoj turneji, 20. listopada prvi put u Hrvatskoj

Sigur Rós na europskoj turneji, 20. listopada prvi put u Hrvatskoj

Islandski post rock trio započeo je 16. rujna europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu.

Koncertom u mančesterskom O2 Apollu Sigur Rós počeo je seriju od 26 nastupa na kojima će po predstaviti set koji se sastoji od dva dijela, s pauzom između njih i bez predgrupe. Turneja će obići Veliku Britaniju, Francusku, Belgiju, Nizozemsku, Švedsku, Norvešku, Dansku, Njemačku, Austriju, Italiju i Švicarsu te svoj put završiti u Hrvatskoj. U zagrebački Dom sportova, na njihov premijeran koncert u našoj državi, Sigur Ros dolaze 20. listopada.
Sigur Rós na jesensku turneju kreću s kompletnom produkcijom – ozvučenjem, rasvjetom i video ekranima. Scenu će još jednom dizajnirati stari suradnici benda, Sarah Hopper, Damian Halle i Bruno Poet, koji su za prošli rad dobili prestižnu nagradu “Knights of Illumination”.
Repertoar koncerata sastojat će se od najvažnijih pjesama iz dosadašnje karijere, ali I od potpuno novog materijala kojeg spremaju za nadolazeći, osmi studijski album.
Ulaznice
Ulaznice za parter iznose 240, a za tribine 270 kuna.
Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Rockmark, Aquarius CD Shop, Dallas Music Shop Rijeka, ili preko www.eventim.hr.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI