Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
RASKOPAVANJE
Mjesto radova

Od ponedjeljka u središtu Šibenika:
Raskopavanje i zabrana vožnje od Poljane do Doma zdravlja

Mjesto radova

Od ponedjeljka ujutro će središte Šibenika (Zvonimirova ulica kod zgrade Hrvatskog narodnog kazališta) ponovo biti raskopano, a promet će se odvijati otežano. Zbog nastavka radova ‘na rekonstrukciji sustava  odvodnje i vodoopskrbe  grada Šibenika’, kako se naziva novo raskopavanje, sljedećih mjesec dana će važiti drukčija prometna regulacija u Šibeniku.

– U ponedjeljak, 16. listopada 2017.g. Vodovod i odvodnja d.o.o. nastavlja s izvođenjem  radova na rekonstrukciji sustava  odvodnje i vodoopskrbe  grada Šibenika – dionica Poljana. Radovi će se izvoditi na trasi:  Ulica kralja Zvonimira, od križanja s Ulicom P. Grubišića do trgovine Tommy. Tijekom radova promet će se Ulicom kralja Zvonimira odvijati jednosmjerno, tj. bit će omogućeno prometovanje od pravca Doma zdravlja prema Poljani. Neće biti moguće prometovati u suprotnom pravcu: od Poljane prema Domu zdravlja te se mole vozači za korištenje alternativnih pravaca. Predviđeno trajanje radova je mjesec dana. Građani se mole na strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa – obavještavaju iz Grada Šibenika.

Ukratko, automobilima iz istočnog prema zapadnom dijelu Šibenika morati će se prometovati preko Šubićevca ili pak još zaobilaznije, magistralom (državna cesta D-8). Pretpostavlja se kako će ovoga puta pravovremeno i na bitnim točkama u gradu biti postavljenja primjerena signalizacija koja će vozače na vrijeme obavještavati na zaobilazne pravce, što za nedavnih radova nije bio slučaj, pa su se nepotrebno stvarale nesnosne prometne gužve.

Mjesto radova i dopušteni smjer vožnje za automobile (crveno)

 

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI