Neovisni novinarski portal
16.4.2021.
OGLAS
Food & Food – dobitna kombinacija za istinske gurmane

Food & Food – dobitna kombinacija za istinske gurmane

Oglas.

Food & Food – dobitna kombinacija za istinske gurmane

Šibenik, 31. listopada 2017. Taj čaroban shopping. Koliko god možemo u njemu uživati, može biti i iscrpljujuća aktivnost. To dobro zna i shopping centar Dalmare koji se pobrinuo osigurati idealnu okrijepu za sve ljubitelje kupnje. Čim dođete na II. etažu centra, odmah ćete osjetiti opojan miris koji će vas odvesti do restorana, pizzerije i bara Food & Food. A tek kada kušate njihove specijalitete, postat će mjesto kojemu ćete se stalno vraćati.

Svježe pizze, lazanje, špagete, rižoti, njoke, razne salate, mesne i riblje plate i slatki zalogaji samo su neki od specijaliteta koji će zadovoljiti sve istinske gurmane. A kako bi usrećili i male gurmane, u ponudi su i dječji meniji za sretne obiteljske trenutke.

Da je Food&Food idealan izbor u svakom trenutku, govori i posebna ponuda od 20% popusta na obiteljski ručak svakog petka, subote i nedjelje, te 20% popusta na rođendanske proslave. Vrata restorana za vas su otvorena svakog dana od 10 do 22h, gdje vas očekuje veselo osoblje u svakom trenutku spremno da vas usreći i uvjeri u istinitost izreke ‘hrana je lijek za dušu’.

Njihovu ponudu možete pronaći na mobilnoj aplikaciji Dalmare centra koje je dostupna na pametnim telefonima. A do slasnih zalogaja i ugodne atmosfere možete doći besplatnom autobusnom linijom koja se vratila na staru satnicu s organiziranim polaskom iz Knina, Rogoznice i Murtera u 9 sati i povratkom iz Dalmare u 18 sati.

food-food-a4-bleed

Tags:

VEZANE VIJESTI