Neovisni novinarski portal
2.3.2021.
POLITIKA
Vedran Uranija i Josip Bralić govorili su o stanovima nedavno u Šibeniku/Foto:Tris(J.Krnić)

Danas u Zadru:
Odluka o stanovima bivših radnika bivšeg TLM-a

Vedran Uranija i Josip Bralić govorili su o stanovima nedavno u Šibeniku/Foto:Tris(J.Krnić)

Teritorijalni Ured SSSH Zadar za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju obavještava da se danas, 05. listopada 2017. godine, s početkom u 12,00 sati na Trgovačkom sudu u Zadru, ulica dr. Franje Tuđmana 35, Zadar, održava sjednica Odbora vjerovnika u slučaju TLM – Tvornica lakih metala, u svezi prodaje stanova bivših radnika TLM-a.

– Nakon održane tri javne dražbe, na kojima su prikupljene ponude za kupnju stanova, sazvan je Odbor vjerovnika na Trgovačkom sudu u Zadru, na kojem će se odlučiti o konačnoj sudbini bivših radnika TLM-a, odnosno stanova u kojima oni žive dugi niz godina. Podsjetimo, Teritorijalni Ured SSSH Zadar i Sindikat metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat (SMH-IS), uputili su 06. rujna 2017. godine dopis Vladi Republike Hrvatske, Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, potpredsjednici Vlade i Ministrici gospodarstva, poduzetništva i obrta i predsjednici Republike Hrvatske, u kojem je zatraženo od države – Republike Hrvatske, da pomogne u iznalaženju zakonitog i pravičnog rješenja za bivše radnike TLM-a – kaže Vedran Uranija iz SSSH-a. 
Kako ističe, nakon sjednice Odbora vjerovnika, izvijestit će medije o tijeku postupka i najnovijim informacijama u svezi prodaje stanova, te zaštite statusa bivših radnika TLM-a, te o mogućim daljnjim aktivnostima predstavnika SMH-IS i Teritorijalnog Ureda SSSH Zadar.

Vedran Uranija i Josip Bralić govorili su o stanovima nedavno u Šibeniku/Foto: Tris/J.Krnić

 

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI