Neovisni novinarski portal
19.4.2021.
(NE)ZANIMLJIVOSTI
D.D. Lošo (foto printscreen HRT)

Lošo, lošije:
Predsjednica RH razrješuje savjetnika Lošu?

D.D. Lošo (foto printscreen HRT)

Loša vijest za Lošu. Davora Domazeta Lošu, umirovljenog kontraadmirala, admirala ili tako nešto, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović će izbaciti iz Vijeća za domovinsku sigurnost, tvrdi N1 uz napomenu kako je to službena informacija. Kako javljaju, rješenje je već napisano, a predsjednica će ga potpisati kad se večeras vrati u Zagreb.

– Poštujem njegov ratni put, no njegove posljednje izjave potpuno su neprihvatljive. Stanje među državama zahtijeva racionalno i odgovorno ponašanje, a ne izazivanje incidenata – rekla je predsjednica Hrvatske, navodi N1.
Pritom je vjerojatno mislila na njegove izjave po kojima bi Hrvatska vojska u Ljubljanu mogla stići za 48 sati.

Pješice u Ljubljanu

– Hrvatski bi pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu – citiraju ga mediji.
Taj visoki dužnosnik bivše okupatorske JNA, koji ju je napustio tek kasne 1991. godine, uz obrazloženje da je čekao da mu u Beogradu bude izrađena zubna proteza, još uvijek je neka vrsta savjetnika predsjednice RH.
Gore navedena izjava je pošalica u odnosu na sadržaj njegova teksta objavljenog u tiskovini Hrvatski tjednik, kojega nerado citiramo, no u ovom slučaju to, na žalost, ima smisla. Evo poveznice na tekst koji je potpisan njegovim imenom, a naslovljen je: Kamo ideš, Hrvatska?
U tom tekstu, Lošo na njemu svojstven način poziva na uzbunu, te šalje ‘upozorenje na opasnost koja se nadvila, ne samo nad zapadnom kršćanskom civilizacijom nego nad cijelim svijetom.’
Savjetnik predsjednice države Hrvatske koja je članica Europske unije smatra i kako je ‘Europski put – gušenje čovjekove osobnosti’.

‘Bruxelleška kula babilonska’

– Prema tome, svako malo spominjani plan o svjetskoj nadvladi nije teorija urote već stvaranje koncentracije vlasti u bruxelleskoj kuli babilonskoj. A taj novi etatistički apsolutizam nema premca u dosadašnjoj povijesti. Europa je danas pri kraju rušenja svoje kršćanske civilizacije, a za to je odgovoran supranacionalni totalitarizam. Naime, iza slatkorječivih uzvika o ljudskim pravima krije se zapravo utopija i potpuna degeneracija političkih odnosa. Takozvani europski put, koji nitko nije definirao i nitko ne zna što on jest, vodi u provaliju koju stvaraju supranacionalne institucije u kojima će gušenje čovjekove ličnosti biti gigantsko – veli Lošo.
Ima tu i masona i Velikog brata, interneta itd.
– Ima li snage ako te Veliki Brat stalno motri i zarobljuje – mobitelom, potrošačkom karticom, trgovačkim centrima, kinodvoranama, televizijskim programima, internetom, ispraznom zabavom, antikulturom…? Od 1989. masonski duh mutira i nastoji vladati, daljnjim raskršćanjenjem i potpunom sekularizacijom Europe, pomoću militantnoga liberalizma, nove ideologije bezboštva – upozorava Lošo na, po njemu, opće loše stanje.
Ima još. Lošo predviđa loše banu Jelačiću, odnosno njegovom spomeniku. Požare u Dalmaciji smatra asimetričnom ratnom operacijom ‘Spaljena zemlja’, a najavljuje i novu ‘oktobarsku revoluciju’.

‘Jugoslaveni preplavljuju medije’

– Nemojmo se začuditi kada budu ponovno htjeli micati spomenik banu Josipu Jelačiću i nacionalne simbole diljem ostalih država Europe. Poljska i Hrvatska mogle bi biti prve zemlje na udaru. Hrvatska sigurno. Počelo je pomno pripremljenom operacijom “Spaljena zemlja”, a nastavit će se Kurikulnom reformom. Za ovu drugu operaciju kao izvršiteljica, po nalogu iz Bruxellesa, dovedena je Blaženka Divjak. Počinje nova svojevrsna “Oktobarska revolucija”. Kao i prije stotinu godina, glavni je cilj rušiti kršćanski identitet, ispravnije rečeno što je od njega još ostalo – veli zaštitnik kršćanstva Lošo, bivši oficir bivše Jugoslavenske narodne armije.
Kako netko ne bi pomislio da u svojemu članku bivši jugoslavenski oficir nije spomenuo Jugoslavene, evo još i ovo:
– Najgore je što broj Jugoslavena sve više preplavljuje medije, iako Bogu hvala njihova brojnost nije odveć velika. Nisu još prešli kritičan broj. Inače bi se hrvatska krv lila potocima. Njihova je pojavnost prividna. Ona je proizvod medijskih pričina… – uz ostalo piše Lošo.
S ovim dosta.

D.D. Lošo (foto printscreen HRT)

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI