Neovisni novinarski portal
19.4.2021.
POLITIKA
Ilustracija - Ljekarna, Konzum, Agrokor... (foto TRIS/G. Šimac)

I. Todorić:
Drugi rušili, mi gradili – M. Dalić:
Zar vi mislite da je Todorić toliko važan?

Ilustracija - Ljekarna, Konzum, Agrokor... (foto TRIS/G. Šimac)

“Zar vi mislite da je Ivica Todorić stvarno toliko važan da bi Vlada komentirala i da bih se ja brinula za tuđe blogove?”, upitala je ministrica Martina Dalić, upitana za komentar o objavama Ivice Todorića na njegovom novosklepanom blogu (vidi ovdje).

Izgleda kako se uvrijeđeni Ivica Todorić namjerava svetiti jučerašnjim prijateljima i suradnicima.
Ako nekoga zanima Todorićev tijek misli nazvano ‘Priopćenje za javnost’, pa još jedan nazvan ‘Podržavam osnivanje saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor‘ ispod kojega piše samo ‘uskoro opširnije‘, neka klikne OVDJE.
– Gdje su drugi rušili, mi smo gradili mostove – ulagali smo MILIJARDE – kako u Hrvatsku, tako i u susjedne zemlje, opremali ljude najmodernijim znanjima i tehnologijama. Gdje su političari svojim nedjelovanjem i neznanjem raseljavali stanovnike, mi smo stvarali pretpostavke za ostanak i prosperitet uspješnih i zadovoljnih ljudi, svojih na svome… Danas se kula od karata, koju su lažima izgradili Martina Dalić, Ante Ramljak i njihovi partneri i pomagači, ruši – veli Ivica Todorić.
Na kraju najavljuje ‘razotkrivanje’.
 -Pritom ću javnim istupima i objavom relevantnih dokumenata u potpunosti razotkriti spregu politike, privatnih interesa čelnika fondova i važnih ljudi iz samog Agrokora, a koja je stvarni razlog donošenja neustavnog Lex Agrokora – reče I.T. (66).
Moglo bi to biti zanimljivo štivo.
Evo nekoliko fotografija I.T.-a i poslovnog tornja Agrokor.

Ivica Todorić u društvu magaraca (foto www.ivicatodoric.hr

Agrokor (foto TRIS/G. Šimac)

‘A’ (foto TRIS/G. Šimac)

Agrokorov toranj (foto TRIS/G. Šimac)

Iznajmljuje se… (foto TRIS/G. Šimac)

Ljekarna, Konzum, Agrokor… (foto TRIS/G. Šimac)

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI