Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
SCENA
Željka at ease i NLV: Glazbene poslastice ispred Azimuta

Željka at ease i NLV:
Glazbene poslastice ispred Azimuta

Projekt Željka at ease nastupa pred šibenskim klubom 2. kolovoza, a NLV 9. kolovoza.

U srijedu, 2. kolovoza, ispred Azimuta uživat će se u glazbenom projektu ‘Željka at ease’. Riječ je o jednom od najkreativnijih parova na glazbenoj sceni u Hrvatskoj, a čine ga supružnici Željka Veverec (Mangroove) te Toni Starešinić (Mangroove, Chui).
– U ovom glazbenom projektu predstavljaju freestyle obrade pjesama koje su im iz nekog razloga drage. Očekujte poznato u nepoznatom – poručili su iz Azimuta. Uz Željku i Tonija pred publiku će izaći Đuro Dobranić sa perkusijama te Igor Dorotić s trumpetom. Raspon glazbe kretat će se od funkyja preko psyho-rocka i punka do mambe i tanga, hip-hopa, jazza… Koncert na livadi počinje u 21 sat, dolazak je besplatan. – Glazba uz more, ples pod zvjezdanim nebom i krošnjama stabala za savršenu ljetnu noć kojoj ne trebaju fotografije da bi se zapamtila – mame vas organizatori.
Ista atmosfera na istom mjestu u iasponovit će se tjedan dana kasnije, 9. kolovoza. Još jedna srijeda, još jedan odličan koncert podno stepenica katedrale sv. Jakova. Ovog puta na pozornicu dolaze talentiran i hvaljen trojac iz Pule NLV. Nikol, Luka i Vedran ponosni su vlasnici jednog od najbolji albuma sezone, jednostavno nazvanog “NLV”.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI