Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
(NE)ZANIMLJIVOSTI
Trumpolika tikva (foto: http://www.fruitmould.com)

Trumpolika tikva, kruška-Buddha, krastavac petokraka, erotsko rublje za breskve…

Trumpolika tikva (foto: http://www.fruitmould.com)

Ljeti u medijima zavlada tzv. sezona kiselih krastavaca. Navodno nedostaje bitnijih tema, premda je ljeti zapravo sezona svježih krastavaca. Priključujemo se trendu tekstom o krastavcima, tikvama, lubenicama, kruškama i drugom voću i povrću.

Naime, kako javlja portal Businessinsider kinesko poduzeće Fruit Mould se dosjetilo proizvoditi plastične kalupe koji se vijcima pričvrste za plod voćke, pa onda one rastu u neobičnim i budalastim oblicima.
Kako vele, najbolje idu lubenice u obliku srca ili, što je poznato od ranije, u obliku kocke, ne bi li se lakše servirale.

Uberi Buddhu… (foto: http://www.fruitmould.com)

Ipak, iz razumljivih razloga hit je i tikva u obliku glave Donalda Trumpa, a budisti vole i kruške u obliku glave nasmiješenog Buddhe. Kinezi rado kupuju kruške koji liče na Konfucija.
Ima tu i romantičnih zelenih srcolikih jabuka na kojima piše ‘love’, bundeva u obličju lubanje, glave Frankesteina ili nogometne lopte.

Zlatko ga nije volio (foto: http://www.fruitmould.com)

Tu su i gore navedeni svježi krastavci u obliku petokrake zvijezde, koju bi valjalo servirati kao salatu Zlatku Hasanbegoviću.
Ima i kockastih crvenih jabuka.
Kako bi sve zajedno bilo gluplje, kineski poduzetnici imaju i posebnu liniju erotskog donjeg rublja namijenjenih breskvama. 

 

Za vašu sexy breskvu (foto: http://www.fruitmould.com)

Za komad ovakvog voća plaća se od 100 do 400 kuna, tvrde.
Za hrvatsko tržište predlažemo banane s glavom Ive Sanadera, željezom bogate marelice s likom Andreja Plenkovića, kupus u obličju Zorana Milanovića i patliđan s likom Milana Bandića.

Evo i dodatnih primjeraka:

Tags: , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI