Neovisni novinarski portal
20.4.2021.
SCENA / UKRATKO
SuperUho: Prijavi se na Music Hackathon i osvoji 10.000 kuna

SuperUho:
Prijavi se na Music Hackathon i osvoji 10.000 kuna

Nakon izuzetno uspješnog prvog Music Hackathona u Hrvatskoj, održanog prošle godine u organizaciji Iskona i portala Muzika.hr, SuperUho festival upućuje poziv sljedećeg sadržaja:

Pozivamo te da nam se pridružiš opet, no ovaj put u Primoštenu! Prihvati izazov i inoviraj – budi dio drugog Music Hackathona koji će se održati ovoga ljeta od 5. do 6. kolovoza na nultim danima SuperUho festivala.
Pridruži nam se u stvaranju savršenog festivalskog algoritma – naći ćeš nas u gustoj borovoj šumi, na plaži s koje puca pogled na cijeli Primošten. Tvoj zadatak je da uz pomoć svojeg tima baš tamo kreiraš algoritam koji će pomoći organizatorima festivala u optimizaciji svojeg line-upa. Treba spomenuti da ni nagradni fond nije za baciti – osim plaćenog prijevoza, besplatnih SuperUho ulaznica i smještaja u kampu (u kojem te čekaju postavljeni šator i vreće za spavanje!) za sve natjecatelje, Iskon je omogućio i izdašne novčane nagrade. Točnije, prvo mjesto osvaja 10.000, a drugo 2.000 kuna.
Iako se sam zadatak bazira na Big Data, ako si profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji poput developera, dizajnera, kreatora strategija, growth hackera, producenata, business developera, content creatora – prijavi se! Možeš se prijaviti kao dio tima ili individualno, no svaki tim mora sadržavati barem jednog developera ili data stručnjaka. Nakon selekcije, na SuperUho hackathon će otputovati 10 timova po dvoje ljudi.
Nakon 48 sati predanog rada na Hackathonu, ostani se zabavljati na SuperUho festivalu sve do 9. kolovoza na kojem nastupaju imena poput legendarnih Shellac koje predvodi Steve Albini, Liars, Frank Turner & the Sleeping Souls, Sara Renar, Conor Oberst te mnogi drugi.
Mi ćemo se pobrinuti da imaš sve što ti treba – prijevoz, smještaj u kampu, udoban prostor, hranu, pića, brz internet i podršku mentora. Na tebi je da se prijaviš, dođeš u Primošten i daš sve od sebe!
Rok za prijave je do srijede, 5. srpnja (do ponoći), a prijaviti se možeš preko linka: http://www.muzika.hr/prijavi-se-music-hackathon-dodi-superuho-osvoji-10-000-kuna/
Sretno!

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI