Neovisni novinarski portal
19.4.2021.
SCENA
Rambo na OFF-u 2015 (Foto: Regina Koštan)

Rambo Amadeus vraća se na OFF festival, dolaze i Zdenka Kovačiček, Kries…

Rambo na OFF-u 2015 (Foto: Regina Koštan)

Organizatori OFF Jazz & Blues Festivala danas su najavili njegovo jedanaesto izdanje koje će , na Trgu I.G. Kovačića u Šibeniku, biti održano od 20. do 22. srpnja.

Festival će otvoriti bendovi koji lani nisu uspjeli nastupiti zbog kiše, koja je prvi put u desetogodišnjoj povijesti poremetila program OFF-a. Dakle, 20. srpnja nastupit će Bow vs Plectrum, odnosno Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojska na kontrabasu. Nakon njih na pozornicu OFF-a izaći će čuveni etnosastav  Kries.
Drugog dana, 21. srpnja, na OFF-u će prvi put nastupiti Zdenka Kovačiček “naoružana” s devet vrhunskih jazz glazbenika. Večer će zaključiti Kozmodrum, skupina profesionalaca koji jazz kombiniraju s elektronikom, dubom i ostalim glazbenim stilovima. Grupu čine bubnjar Janko Novoselić, gitaristi Ivan Kapec i Elvis Penava, basist Goran Delač i klavijaturist Hrvoje Galler.
U subotu, 22. srpnja, nastupaju brazilski gitarist Igor Prado i austrijski klavijaturist Raphael Wressnig uz bend. Pulbliku očekuje moćna simbioza soula R&B-ja i funka. Festival će zatvoriti Rambo Amadeus, crnogorski jazz-rock guru, čiji je pamtljiv nastup od prije dvije godine na spektakularan način zaključio OFF festival.
Informaciju o ulaznicama i njihovim cijenama organizatori će isporučiti naknadno.

 

Tags:

VEZANE VIJESTI