Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
UKRATKO
Udruga Aurora u novim prostorijama

Udruga Aurora u novim prostorijama

Udruga oboljelih od cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida Šibensko-kninske županije “Aurora” preselila je u nove prostorije u Ulici kralja Zvonimira. Konačno imamo prostor koji zadovoljava sve potrebe naših članova, kaže predsjednica Udruge Aurora Marijana Rajić.

– Ovaj novi prostor je i na vidljivom mjestu i puno adekvatniji za našu djecu koja su većinom u invalidskim kolicima. Zadovoljava naše potreba za terapijama i radionicama koje održavamo, a pruža nam i više mogućnosti da razvijamo aktivnosti udruge prema sve većoj uključenosti naših članova u društvo, kaže predsjednica Udruge Aurora Marijana Rajić

 

Marijana Rajić, predsjednica Udruge Aurora

Kao i prošli prostor i ovaj je Udruga iznajmila, a članovi većinom sami plaćaju najam jer sredstva koja dobiju iz lokalnih proračuna nisu dostatna, kaže Rajić, no ne žali se.
-Želimo dokazati kako nismo socijalna udruga, mi radimo kvalitetno i to ljudi prepoznaju i pomažu nam u financiranju. Nakon 4 godina postojanja udruge uspjeli smo postići i to da nas i drugi uključuju u svoje projekte, ističe Rajić te najavljuje kako nastavljaju sa svim dosadašnjim aktivnostima, a planiraju i nove.
Aurora je, dodaje Rajić, uselila u potpuno uređen prostor koji nije zahtijevao dodatna ulaganja, ostaje još samo postaviti rampu za invalidska kolica i opremiti dio za fizikalnu terapiju.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI