Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
SCENA
Baden-Baden

Elektropankeri Baden-Baden večeras u Azimutu najavljuju Kulturaljku

Baden-Baden

U šibenskom klubu Azimut večeras od 22 sata održava se službeni party zagrijavanja za veliko koncertno finale Kulturaljke iduću subotu, kad pod hangarom na prostoru Bribirskih Knezova nastupa Hladno Pivo i brojni gosti.

Večerašnja zabava u klubu podno katedrale donosi uživo svirku zagrebačkog electro-punk sastava Baden-Baden, ali i popratni program u smislu promocije Kulturaljke i nagradnih igara za osvajanje ulaznica za koncert Hladnog Piva.
Svi posjetitelji koji večeras budu u Azimuta, a kako je taj klub jedno od službenih pretprodajnih mjesta Kulturaljke, i koji kupe ulaznicu za koncert naredne subote po povoljnim pretprodajnim cijenama, ostvaruju mogućnost da dobiju još jednu ulaznicu gratis, ako budu imali sreće u nagradnoj igri.
Baden-Baden su u svibnju 2013. godine izbacili svoj prvi EP koji se brzo proširio regionalnom underground scenom hitovima „Honigmund“ i „It’s You“ te pokupio odlične kritike. U rujnu 2015. godine objavljuju singl „Of Fear“ kojim su najavili prvi studijski album „La Drogue“ koji je svjetlo dana ugledao početkom travnja 2016. godine. Album je pokupio izvrsne kritike i podršku publike.
Nastup u Azimutu počinje u 23 sata, a ulaz je besplatan.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI