Neovisni novinarski portal
19.4.2021.
POLITIKA / ŠALJIVI KUTAK
Župan i dječica (foto: Šibensko-kninska županija)

Župan Pauk opet primio dječicu – pitali ga što ga u životu čini sretnim

Župan i dječica (foto: Šibensko-kninska županija)

Šibensko-kninski župan Goran Pauk drugi tjedan za redom prima osnovnoškolsku djecu u svoj ured, a zasad nije jasno ima li to kakve veze s predstojećim lokalnim izborima. Nakon što je prošli tjedan primio izaslanstvo 3. razreda Katoličke osnovne škole Šibenik u, kako je pojašnjeno, sklopu nastave iz predmeta Priroda i društvo, jutros su mu pristigli ‘trećaši’ osnovci iz Brodarice i Grebaštice. Podsjetimo, kako su isticali iz Šibensko-kninske županije prošli tjedan ‘radoznali mališani nisu krili svoje oduševljenje županom Goranom Paukom’, te su ‘na samom kraju veseli učenici zatražili autogram župana koji ih je sve razveselio’ (vidi poveznicu).  

A kako je prošao jutrošnji posjet osnovaca županu? Jesu li i oni bili oduševljeni županom?
Kako javljaju iz Županije, ovaj put je učenike ‘zanimalo kako izgleda županov radni dan, ima li vremena za sebe i kako to vrijeme provodi, te što ga čini u životu sretnim.’
Izgleda kako su mališani visokopolitični, budući da ih je zanimalo i ‘hoće li ponovno biti kandidat za župana.’
Uostalom, sve piše u priopćenju kojega prenosimo u cijelosti:
Župana posjetili učenici 3. razreda iz Brodarice i Grebaštice
Župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović jutros su u Uredu župana ugostili učenike trećeg razreda Osnovne škole Brodarica i područne škole Grebaštica.
Znatiželjne učenike koji su došli u sklopu nastave iz predmeta Priroda i društvo u pratnji svojih učiteljica Mirele Sladić i Ursule Jurić, zanimalo je kako izgleda županov radni dan, ima li vremena za sebe i kako to vrijeme provodi, te što ga čini u životu sretnim.
Pametne glavice malenih osnovnoškolaca zanima i koji se projekti planiraju raditi u županiji, koji je Šibenik po veličini grad u Hrvatskoj, te hoće li ponovno biti kandidat za župana.
Terensku nastavu nastavljaju posjetom gradonačelniku, odlaskom na Tvrđavu Sv. Mihovila i obilaskom Grada Šibenik

Učenici Katoličke škole u Uredu župana: Radoznali mališani nisu krili svoje oduševljenje županom Goranom Paukom

Tags: ,

VEZANE VIJESTI