Neovisni novinarski portal
15.4.2021.
UKRATKO
Uređenje malonogometnog i košarkaškog igrališta SC Ljubica u Crnici

Uređenje malonogometnog i košarkaškog igrališta SC Ljubica u Crnici

Do kraja ožujka bit će završeno uređenje otvorenog igrališta Sportskog centra Ljubica, najavio je dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta nakon današnjeg obilaska radova u Crnici.

Radovi u Crnici obuhvatili su uređenje vanjsko igrališta i tribina, uklonjen je stari sloj asfalta s igrališta te je zamijenjen novim, obnovljena je javna rasvjeta, a rekonstruiran je i razvod oborinskih voda.
Radovi su vrijedni preko 700 tisuća kuna, a inicijativa za uređenjem vanjskog igrališta Ljubice došla je od predstavnika Gradske četvrti Crnica.
– Građani Crnice napokon će dobiti adekvatan prostor u kojem će se moći rekreirati. Svjedoci smo da je cijeli kompleks bio u derutnom stanju i bila mu je nužna rekonstrukcija i obnova. Izuzetno smo sretni što je Gradska uprava ovaj prostor uvrstila u program obnove sportskih objekata u Šibeniku, kaže Dario Kulušić, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Crnica.
-U ove tri i pol godine Grad Šibenik je uložio skoro 16 milijuna kuna u tu infrastrukturu koja služi prvenstveno mladima i djeci, rekreativcima, ali i našim profesionalcima. To je ono u što Šibenik mora ulagati i ono što je godinama bilo zapostavljeno. Lani smo ulagali u obnovu krova i svlačionica SC Ljubica, a sada u vanjsko igralište, kazao je dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta.
Kako je naglasio Mileta, jedna od odrednica aktualne gradske vlasti u ove četiri godine je i obnova sportske infrastrukture koja je u javnoj uporabi. Ta obnova krenula je od sportske dvorane Baldekin, preko dvorane Miminac i umjetne trave na Šubićevcu do otvorenih terena sportskog centra Ljubica i izgradnje sportsko-rekreacijskog centra Ražine Donje.

 

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI